Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nevestu pobúril svadobný darček od manželovho kamaráta: A ten odkaz! Nechutné prasa, odkazujú ľudia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Dvojica novomanželov dostala od kamaráta túžiaceho po pomste svadobný dar, z ktorého bolo obom nevoľno. Nevesta sa vydala na sociálne siete, kde sa podelila o svoje zdesenie. Mnohí stoja na strane novomanželov a kamaráta nazývajú čudákom.

„Priala by som si, aby to bol vtip. Toto je ten najodbornejší svadobný ‚dar‘, aký som si dokázala predstaviť, a je na mojom kuchynskom stole,“ napísala nevesta obľúbenej skupine na plánovanie svadieb na Facebooku, píše denník New York Post. Žena odhalila, že jeden z družbov jej manžela im daroval ťažítko vyrobené z nechtov na nohách. Hrôzostrašný darček objavili až po svadbe. Nevesta v príspevku vysvetlila, že manželov kamarát jej vždy trochu naháňal strach.

Nevestu pobúril svadobný darček
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Kamarát nechal v obale špeciálnu poznámku, v ktorej vysvetlil, ako tvrdo pracoval na vytvorení darčeka. „Pre môj obľúbený pár, tvoj manžel bol na vysokej škole nechutný frajer. Ostrihané nechty vždy nechal po celej izbe,“ prezradil kamarát v odkaze. „Hádaj, kto ich zbiera osem rokov, takmer tak dlho, ako ste spolu chodili?“ priznal. „Pridal som nejaké svoje a sformoval som ich do tehlovej konštrukcie. Tvrdosť je spôsobená tým, že som pridal lepidlo na betón,“ napísal ďalej. „Teraz tvoj manžel nezabudnite na dni v škole a ty budeš jedinou nevestou v USA, ktorá má ťažítko z nechtov,“ dodal.

Svoj nechutný odkaz napokon zakončil slovami: „Dúfam, že sa vám bude páčiť. Želám vám veľa šťastia. Gratulujem.“ Odrezky nechtov nevestu rozrušili, a preto požiadala členov svadobnej skupiny na Facebooku o utešenie. Medzitým sa niekto zo skupiny podelil o správu aj na Reddite. Mnohí uviedli, že by darček okamžite vyhodili. „Úprimne povedané, vyhodil by som to, poslal by som ďakovný list a nechal to nechutné prasa, aby sa čudovalo, čo sa stalo s jeho žartíkom,“ napísal jeden z komentujúcich. „Jednoducho to úplne ignorujte a ak sa na to niekedy spýta, správajte sa zmätene,“ poradil ďalší.

Viac o téme: NevestaMladomanželiaŤažítkoDarček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu