Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Otec nevesty šokoval svadobčanov: S dcérou kráčal ku oltáru, keď zrazu... Poriadny trapas!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW JERSEY - Nech svadbu zorganizujete akokoľvek dôsledne, niektoré veci jednoducho neovplyvníte. Svoje o tom vie nevesta, ktorú k oltáru sprevádzal jej otec. Všetko sa pokazilo vo chvíli, keď ho zradili nohavice a začali mu padať.

Tridsaťšesťročná Sarah Grundman-Connorsová z New Jersey nebola jediná, kto sa počas svadby červenal. Keď ju otec Leonard Grundman sprevádzal uličkou, spadli mu totiž nohavice a odhalili jeho bielu spodnú bielizeň. "Všetkým mojim nevestám v roku 2024. Uistite sa, že ten, kto vás vedie uličkou, má na sebe traky," uviedla nevesta vo videu zverejnenom na TikToku. 

@sarahcongrun PSA to all the 2024 brides- whoever is walking you down the aisle make sure they’re wearing suspenders or a belt! #bride#wedding#bridesoftiktok#funny#fyp#bridal#humor#weddingsgonewrong #greenscreenvideo ♬ original sound - Sarah_conhers

Bizarný incident sa podarilo zachytiť svadobnej fotografke stojacej v uličke. Ľudia sa v komentároch podelili so svojimi názormi či podobnými skúsenosťami. "Ako sa niečo také môže stať? Nikdy som nekráčal a nespadli mi nohavice," uviedol jeden užívateľ. "Toto sa stalo aj na mojej svadbe, ale ženíchovi," priznala ďalšia nevesta.

Sarah doplnila, že išlo o jeden z najlepších momentov celej svadby. "Vedela som, že môjmu otcovi bude jedno, keby som zdieľala video na TikToku. Úprimne, je to jedna z najlepších spomienok na môj svadobný deň," povedala pre magazín People s tým, že na svadobnej príhode sa pobavila celá rodina.

Viac o téme: SvadbaNevestaTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu