Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zaplatila 50-tisíc, aby vyzerala ako Barbie: Blondínka (24) šokuje svojím najnovším prehlásením

(Zdroj: Instagram/theserenasmith)

BEVERLY HILLS - Dvadsaťštyriročná Serena Smithová z Beverly Hills v Kalifornii, ktorá sa podobá na bábiku Barbie, prezradila, že je pripravená vrátiť sa k prirodzenejšiemu vzhľadu. Bola vraj doslova závislá od plastických operácií a skrášľovacích zákrokov.

Američanka Serena Smithová začala v roku 2016 s plastickými zákrokmi a do dnešného dňa minula na zlepšovanie svojho zovňajšku neuveriteľných 50 000 dolárov (46 369 eur). Počas uplynulých osmich rokov absolvovala zväčšenie pŕs, nechala si vylepšiť nos, má upravený zadok a vzhľad tváre, brady a pier vylepšili výplne. Len úprava dekoltu ju stála 7500 dolárov (6955 eur). Zákroky podstúpila každé dva až tri roky. V súčasnosti sa však chce s týmto neprirodzeným zovňajškom rozlúčiť a trpko priznáva, že vďaka neuváženým zákrokom pôsobí dojmom mimozemšťana. 

Na tvári si už nechala rozpustiť veľké množstvo výplní a v snahe vyzerať prirodzenejšie zmenila aj tvar brady. „Snažím sa prijať prirodzenú krásu,“ povedala Serena pre britský denník Daily Mail. „Chcem prijať svoj prirodzený vzhľad. Milovala som ho, ale časom som si uvedomila, že mi nevyhovuje. Možno to prichádza s pribúdajúcim vekom, človek sa naučí trochu viac akceptovať svoju krásu," vysvetlila ďalej. Každý sa podľa jej slov mení, a to sa týka aj telesných predispozícii.

Serena pripúšťa, že v poslednom období sa už menej zviditeľňuje a podľa jej slov ukazuje oveľa menej kože. Išlo vraj o jej podvedomé rozhodnutie. Začala sa aj konzervatívnejšie obliekať, čo sa odráža v celom jej živote. „Cítim sa trochu viac sama sebou,“ hovorí mladá žena a jedným dychom dodáva, že sa úplne nevzdá kozmetických zákrokov. „Nehovorím, že som skončila s plastickými operáciami, ale snažím sa o jemnejší vzhľad. Plánujem si dať upraviť prsia. Budú väčšie. Potrebujú osvieženie, aby vyzerali dobre,“ uzavrela.

Viac o téme: Plastické operácieBarbieSerena Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu