Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Umelá inteligencia ukázala, ako vyzerá peklo: Poriadne znepokojivé VIDEO, nevydržíte ho pozerať až do konca!

(Zdroj: X/historyinmemes)

USA – Video vygenerované umelou inteligenciou (AI) ukazuje, ako podľa všetkého vyzerá peklo. Krátky záznam, ktorý sa objavil na sociálnej sieti X, ľudí pochopiteľne vydesil. Presvedčte sa sami.

Umelá inteligencia je pre mnohých užitočným nástrojom, či už pri pomoci s gramatikou, písaním e-mailov alebo plánovaní itinerára na dovolenku. Na sociálnej sieti X najnovšie koluje video od používateľa známeho ako Historic Vids, ktoré zachytáva, ako vyzerá peklo. Na temných záberoch vidno množstvo rúk v tmavom priestore, ktoré sa naťahujú, aby chytili telo kĺzajúce sa smerom dole.

Následne vo videu vidno tvár, ktorá kričí, a ďalšiu, ktorá je veľmi skreslená a stále sa jej dotýkajú niečie ruky. Atmosféru dotvára hluk v pozadí, ktorý pozostáva zo stoviek kričiacich hlasov, spolu s ďalšími zvukmi, ktoré v skutočnosti nemožno rozoznať. Nie je žiadny prekvapením, že používatelia sociálnej siete mali z videa zmiešané pocity.

„Dnes v noci nebudem môcť spať,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Vyzerá to ako chaos v obchode na Čierny piatok,“ zavtipkoval druhý. „Toto je tá najstrašidelnejšia vec, akú som kedy videl,“ dodal tretí. Jedna osoba dokonca uviedla, že video v nej vyvolalo pocit klaustrofóbie.

Viac o téme: PekloUmelá inteligencia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu