Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čiernovláska prišla s bizarnou teóriou: Vďaka tomuto triku na vás bude partner myslieť celý deň, aj po rozchode!

(Zdroj: Instagram/pheveya)

MELBOURNE – Na internete sa šíri nová teória o láske. Nazýva sa metóda Cavoodle a áno, je to odkaz na roztomilé plemeno psa, ktoré je v slovenčine známe ako Cavapoo. Čo majú spoločné psy a randenie? Podľa austrálskej tvorkyne Pheveye viac, ako by ste si mysleli.

V príspevku na TikToku mladá žena vysvetľuje, že vynašla metódu, ktorá zmenila životy veľa ľuďom. Predpoklad je dosť jednoduchý: Pheveya používa seba ako príklad a vysvetľuje, že je posadnutá plemenom Cavapoo. „Som posadnutá Cavapoo. Stále o nich hovorím a nevedomky som o nich tak veľa rozprávala so svojím bývalým, že vždy, keď videl Cavapoo, spomenul si na mňa," povedala. Predtým, ako s ním začala oficiálne chodiť, rozprávala iba o tomto plemene.

@pheveya

Robert irwin i love you so much

♬ original sound - Pheveya

Nakoniec si ju priateľ začal spájať s týmto plemenom. Dokonca jej začal posielať roztomilé videá s Cavapoo či zdieľať s ňou na sociálnych sieťach čokoľvek, čo s nimi súviselo, pretože vedel, ako veľmi miluje tieto psy. Keď sa oficiálne dali dokopy, spýtala sa ho, prečo s ňou chce chodiť. „Povedal, že všade, kam prišiel a bol tam Cavapoo, myslel na mňa,“ vysvetlila. Teraz, keď sa rozišli, Pheveya podotkla, že od nej nikdy nebude môcť utiecť, pretože na ňu myslí vždy, keď vidí Cavapoo. Tvrdila, že keď z niečoho urobíte svoju vec a ľudia si vás s ňou spájajú, pomôže vám to viac utkvieť v hlavách ľudí. Keď s niekým chodíte, donúti ich to, aby na vás neustále mysleli.

Mladá tvorkyňa povedala, že jej kamarátka urobila to isté s rezancami ramen. Mladík si ju začal spájať s rezancami ramen a zakaždým, keď ich vidí v obchodoch, napíše jej správu. Pheveyina rada na randenie je jednoduchá: odporúča, aby ste sa stali niečím posadnutí – čímkoľvek od domáceho maznáčika po film – a vyzdvihovali to tak často, že si vás ľudia začnú s tou vecou spájať. Keď chodíte s niekým novým alebo ste v počiatočnom štádiu vzťahu, spomínajte tú vec tak často, že sa stane vašou poznávacou značkou. „Použite túto metódu na chlapca, ktorý sa vám páči a navždy mu utkviete v hlave,“ povedala.

Používatelia boli ohromení touto teóriou a zároveň s prekvapením zistili, že túto praktiku využívajú už roky. „Nemôžem uveriť, že to robím nevedome už roky," uviedol jeden z komentujúcich. „Stalo sa mi to. Keď som sa s niekým rozprával, bol som posadnutý toastom. Napísal mi správu a povedal: ‚Nemôžem ani jesť alebo vidieť toast bez toho, aby som na teba spomenul,‘“ podelil sa ďalší a odpovede sa len tak hrnuli. „To som ja so Shrekom. Môj úbohý bývalý nikdy nebude môcť pozerať najlepšiu filmovú sériu na svete bez toho, aby si na mňa spomenul,“ poznamenala tretia. „Taylor Swift. Nikto nemôže počúvať jej hudbu bez toho, aby nemyslel na mňa,“ dodal štvrtý komentujúci.

Viac o téme: TipRandenieCavapoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu