Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarné VIDEO: Lupička vykradla pekáreň, z toho, čo urobila predtým, pôjdete do kolien! Veď pozrite

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RICHMOND – Hovorí sa, že pred namáhavou činnosťou je dôležité poriadne si ponaťahovať svalstvo. Ako sa ukázalo, toto pravidlo platí aj pre zlodejov. Pracovníci austrálskej pekárne zostali poriadne prekvapení, keď si pozreli zábery z bezpečnostných kamier.

V nedeľu 3. marca sa lupička v skorých ranných hodinách vlámala do austrálskej pekárne Phillippa's Bakery v Richmonde. Ako ukázali zábery z bezpečnostných kamier, lupička mala sebe čierne oblečenie a z obchodu si odniesla pár topánok, iPad a čistiace prostriedky. Rovnako ukradla aj niekoľko croissantov. Zdá sa však, že ju lúpež poriadne vystresovala, pretože podľa záberov z bezpečnostnej kamery sa pred činom musela ponaťahovať.

V dnes už virálnom videu ju vidno sedieť na zemi, ako si naťahuje nohy a boky. Pekáreň neskôr zdieľala podivné zábery na Instagrame. „Boli sme dosť prekvapení, keď sme videli bezpečnostné zábery z nedávneho vlámania do nášho ústredia pekárne. Zdá sa, že joga je nevyhnutnosťou pred vlámaním,“ uviedli predstavitelia pekárne v príspevku.

Mnoho používateľov sociálnej siete ocenilo vtipnú stránku incidentu. „Je to o vypotení kalórií z croissantov, ktoré sa chystá ukradnúť?“ zavtipkoval jeden z komentujúcich. „Zlodeji sú v dnešnej dobe čoraz kreatívnejší,“ uviedol druhý. „Toto je úžasné! To je dôvod, prečo nie som zlodej, nie som dostatočne fit,“ dodal tretí. Polícia medzičasom v súvislosti s lúpežou obvinila 44-ročnú ženu. Lupička bola nakoniec prepustený na kauciu, informuje portál 9News.

Viac o téme: PekáreňZlodejkaKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu