Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pilot odhalil, kde spolu s kolegami spáva počas letu: Ľudia sú v šoku, pozrite na ten priestor

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ETIÓPIA – Ak uvažujete o kariére pilota, potom by ste nemali trpieť klaustrofóbiou. Na Instagrame sa totiž objavilo video, ktoré odhalilo, kde spia piloti počas letu. Používateľov sociálnej siete šokovali najmä stiesnené podmienky, pozrite na to.

Počas diaľkových letov je dôležité, aby si piloti oddýchli. Pilotný inštruktor Tewodros Solomon vo videu na Instagrame odhalil, kde chodia piloti odpočívať počas letu. „Premýšľali ste niekedy nad tým, či si piloti počas dlhých letov zdriemnu?“ uviedol Solomon. „No, môžem vám povedať, že počas dlhých ciest si skutočne doprajú zaslúžený odpočinok. Majú na výber rôzne možnosti, pokiaľ ide o spánok, od pohodlných sedadiel pre cestujúcich až po vyhradené priestory na spanie známe ako bunky,“ prezradil ďalej.

Video odhaľuje tajné dvere vedľa kokpitu, kde sa ukrývajú dve postele. Zatiaľ čo niektorí sympatizovali s klaustrofobickými podmienkami, väčšina mala problém s tým, že piloti vôbec spia. „Spia? Nový strach odomknutý,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Piloti... Spia... Počas letu... Nový strach odomknutý,“ pridal sa ďalší. „Zapnú autopilota a idú spať?“ spýtal sa tretí. Pravdou však je, že sa niet čoho obávať. Na diaľkových letoch je prítomných viacero pilotov. Je zrejmé, že nie všetci idú spať v rovnakom čase.

Viac o téme: PilotSpánokLietadloLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu