Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pikantný incident v centre mesta: Nahý muž padol zo stromu rovno na... Okoloidúci sa nevedeli vynadívať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MEDELLÍN – Ľudí pobavil bizarný incident, pri ktorom nahý muž spadol zo stromu priamo na auto taxikára. Doposiaľ nie je známe, ako sa muž dostal na strom a prečo bol nahý. Jeden z komentujúcich incident prirovnal ku chybe v Matrixe.

Bizarný záber zachytáva nahého muža na streche taxíku. Ako informuje britský denník Daily Star, incident ktorý spôsobil veľký rozruch, sa odohral priamo v centre kolumbijského Medellínu. Nahý muž údajne spadol zo stromu a pristál rovno na taxikárovo auto. Muž, ktorý pochádza z Ekvádoru, zatiaľ nevysvetlil, prečo nahý vyliezol na strom a kvôli čomu z neho spadol.

Pri páde utrpel len ľahké odreniny a škrabance. Po tom, čo mu záchranári na mieste poskytli prvú pomoc, ho previezli do nemocnice. Taxikárovo auto na tom však bolo horšie. V dôsledku dramatického pádu muž rozbil zadné okno kabíny a strecha a batožinový priestor sa pod jeho váhou prepadli.

Zábery z incidentu sa odvtedy stali virálnymi a ľudia si z nešťastného pádu robia srandu. „Takto sa nemá volať taxík,“ zavtipkoval jeden z komentujúcich. „Pre tých, ktorí nevedia, takto sa rodia taxikári,“ pridal sa ďalší. „Ako to vysvetlíte poisťovni?“ uviedol tretí. Štvrtý komentujúci príhodu prirovnal ku chybe v Matrixe.

Viac o téme: TaxíkNahý mužMedellín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu