Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Boháč si chcel dať zväčšiť penis, namiesto toho prežíva nočnú moru: Stal sa presný opak!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TEKIRDAG - Muž z Turecka si chcel dať zväčšiť svoj dvanásťcentimetrový penis, zákrok však dopadol katastrofálne. Nielenže sa nezväčšil, ale sa dokonca scvrkol a pacient prežíval neznesiteľné bolesti. Lekára, ktorý ho operoval, preto zažaloval. Ako odškodné žiada desiatky tisíc eur.

Bohatý bankár z mesta Tekirdag Ilter Turkmen vyhľadal služby doktora Haluka Soylemeza, pretože si chcel nechať zväčšiť svoj pohlavný úd. V súdnych dokumentoch sa píše, že ho lekár uistil o minimálnom zväčšení o 2,8 centimetra na dĺžku a 2,8 centimetra v obvode. Zákrok vykonaný v januári 2022 však viedol k presne opačnému efektu - pacientov penis sa zmenšil na 10,9 centimetra. Preto teraz žiada odškodné vo výške 500 tureckých 000 lír (viac ako 15 000 eur), informuje britský denník Daily Mail.

Boháč si chcel dať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Turkmen následne podstúpil ďalšiu operáciu v snahe minimalizovať škody v jeho intímnych partiách. Podľa svojich slov ale stále trpí neznesiteľnou bolesťou v dôsledku zbabraného zákroku a jeho úd je navyše znetvorený jazvami. 

Soylemez sa bráni a tvrdí, že v ničom nepochybil. "V postupe, ktorý som vykonal, nie je chyba," uviedol na súde. Jeho právnik argumentuje, že vzhľadom na anatomickú štruktúru pacienta hrozilo, že sa zväčšenie penisu nepodarí. Lekár tiež popiera, že by mal voči Ilterovi konkrétne záväzky týkajúce sa dĺžky alebo obvodu jeho penisu. Požiadavku na odškodnenie považuje obhajca za prehnanú, podľa neho ide o pokus o bezdôvodné obohatenie. Prípad naďalej pokračuje.

Viac o téme: Penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu