Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sviečky, ktoré predávajú v známom supermarkete, sa stali hitom: FOTO, z ktorého pôjdete do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Regál plný sviečok v austrálskom obchode sa stal hitom internetu. Mnohí by si ich totiž mohli pomýliť so sexuálnou hračkou. Pri pohľade na ne hneď pochopíte, ako to myslíme.

Súčasťou relaxačnej rutiny mnohých ľudí je, že si doma zapália voňavú sviečku. V obchodoch je ich na výber neúrekom, stačí si len vybrať podľa vône, ktorú preferujete. Niekedy ale sviečka upúta aj niečím iným, ako len svojou vôňou. Dokazuje to fotka zo supermarketu Kmart v Austrálii, ktorú zverejnil začiatkom roka istý užívateľ na Reddite. Sviečky na regále totiž vyzerajú úplne ako vibrátor. 

V popise výrobku sa píše, že sviečky predstavujú "elegantný doplnok, ktorý vášmu domovu dodá upokojujúcu atmosféru". Čo tým upokojením vo forme sviečky pripomínajúcej sexhračku výrobca myslí, nie je známe. 

Ľudia sa pri pohľade na tento bizarný bytový doplnok, ktorý sa predáva za päť austrálskych dolárov (cca tri eurá), nevedia ubrániť smiechu a možno aj menšiemu pohoršeniu. "S touto vecou si akurát tak okoreníte svoj milostný život," skonštatoval jeden užívateľ. "Je dobré z času na čas vidieť takýto inovátorský prístup," pridal sa ďalší. 

Viac o téme: PenisSexuálna hračkaSviečkaVibráto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu