Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zákazník si chcel v obchode kúpiť vianočné bonbóny: Keď zbadal, čo je v balení... SÚ NORMÁLNI?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Austrálsky reťazec supermarketov Woolworths sa dostal pod paľbu kritiky. Dôvodom je obsah vianočného balenia bonbónov s názvom Deluxe. Jeden z kupujúcich odhalil, čo všetko toto balenie obsahuje. Ľudia sú v šoku.

Muž, ktorý zavítal do obchodu Woolworths, zostal pri pohľade na obsah vianočných bonbónov ohromený. A nie v dobrom. Keď totiž otočil krabicu, zbadal, že súčasťou sviatočného balenia za 15 dolárov (deväť eur) sú aj čudné súčiastky vrátane šnúrky, kancelárskej spinky či kovovej pružiny. "Som vo Woolworths v polovici novembra, pár mesiacov pred Vianocami. Dovoľte mi, aby som vám ukázal, čo je v týchto baleniach bonbónov. Je tam pružina so sponou, predpokladám, že je tam záložka," uviedol vo videu zverejnenom na TikToku. 

Zákazník zároveň vyzdvihol bizarnosť celého balenia. "Je vianočné ráno a ty si chceš dať bonbón, ale dostaneš pinzetu," zavtipkoval. Súčasťou pochybného balenia boli aj prívesok na kľúče, otvárač na fľaše či dokonca visiaci zámok.

Mnohí užívatelia pri pohľade na zábery ostali poriadne prekvapení. "Zdá sa, že kvôli týmto veciam vyrabovali zásuvku s odpadkami," uviedol jeden z komentujúcich. "Čo ďalej, vatové tyčinky a banánové šupky? Je to horšie ako odpad," napísal ďalší. 

Viac o téme: SladkostiBonbónyVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu