Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Turisti šľapali dlhé hodiny, aby navštívili populárnu destináciu: Keď dorazili, zbadali... sklamanie na FOTO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LILYVALE - Keď si prezeráte cestovateľské fotografie na sociálnych sieťach, je dobré brať ich s rezervou. Množstvo ľudí si kvôli perfektnému záberu totiž privstane, aby vyzeral ako z časopisu. To je prípad bazénov, ktoré však naživo vyzerajú úplne inak.

Všetci vieme, že medzi Instagramom a realitou je často veľký rozdiel, obzvlášť v prípade fotografií z rôznych svetových destinácií. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili ľudia, ktorí navštívili bazény Figure Eights Pool v Lilyvale v Novom Južnom Walese, ktoré sa stali na sociálnych sieťach mimoriadne populárne. Jessica Hendersonová, ktorá sa na ne nedávno zašla pozrieť, ale zostala poriadne sklamaná. Zdokumentovala to na TikToku, no video medzičasom vymazala.

Ako ale informuje Unilad, na začiatku videa povedala: "Ten, kto vám povedal, že bazény Figure Eights Pool sú hodné zoznamu, klame vám a dovoľte mi, aby som vám ukázala prečo." Jessica previedla užívateľov túrou, ktorú opísala ako nekonečnú. Spolu so svojím manželom prešla všetky druhy možné terénu, aby sa dostala k atrakcii, vrátane kríkov, skalnatých oblastí, ale aj veľmi pekne vyzerajúcej pláže. Keď však prišli k bazénom, boli sklamaní. Vôbec totiž nevyzerali tak, ako na záberoch na sociálnych sieťach. Jessicin priateľ sa zasmial: "Prišli sme až sem kvôli tomuto?" Hendersonová nemohla uveriť, že išli celú tú cestu len pre jeden bazén. "Je čas vrátiť sa rovno k autu," skonštatovala.

Stovky ľudí vyjadrili svoj šok z tohto výletu. "To sa stane, keď to urobíte len kvôli fotke," poznamenal jeden z komentujúcich. "Vždy hovorím turistom, aby nechodili. Premrháte takmer celý deň pre jednu/dve diery v zemi a keď sa vrátite, budete spotení," napísal ďalší.

Viac o téme: JazeroTúraCestovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu