Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodičov pobúril vulgárny odkaz na letisku: Pozrite, čo na kufor ich malého syna napísal pracovník

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Pracovník letiska prišiel o prácu po tom, čo napísal na kufor dieťaťa hanebný odkaz. Dôvodom bol neskorý príchod rodiny ku kontrolnej bráne. Rodičov vulgárny odkaz na synovom kufri pobúril. Predstavitelia letiska sa rodine ospravedlnili za nepríjemný incident.

Štyridsaťročný otec Mario Lucas našiel na kufri svojho sedemmesačného syna vulgárny odkaz, ktorý napísal zamestnanec letiska Londýn-Stansted. „Ku*va, nechoď na check-in neskoro,“ napísal zamestnanec perom. Cyperčan zbadal odkaz po tom, čo sa chytil ísť späť domov po návšteve rodiny v Spojenom kráľovstve.

Lucas, jeho manželka Serena a ich syn sa odbavili na let spoločnosti Ryanair do Paphosu na juhozápadnom pobreží Cypru približne 90 minút pred plánovaným odletom. Aj keď povedal, že nestihli check-in dve hodiny pred odletom, ako sa odporúča, aj v minulosti trochu meškal a nestretol sa so žiadnymi problémami.

Podnikateľ pre The Sun povedal, že nazývať jeho malého syna týmto vulgárnym slovom je neslušné a poburujúce. Od leteckej spoločnosti Ryanair teraz vyžaduje, aby nahradili popísaný kufor, ktorý rodina kúpila tento rok v septembri. Lucas sa sťažoval na nízkonákladovú leteckú spoločnosť, ktorá incident vyšetrovala s dodávateľmi pre manipuláciu s batožinou, spoločnosťou ABM Blue Handling.

Firma uviedla, že incident bol neprijateľný. Po odhalení presvedčivých dôkazov bol zodpovedný člen personálu prepustený. Firma ABM Blue Handling povedala: „Letisko kontaktovalo pána Lucasa a požiadalo o ospravedlnenie. Máme politiku nulovej tolerancie voči urážlivému správaniu a pánovi Lucasovi sa chceme úprimne ospravedlniť.“

Viac o téme: RodinaLetiskoOdkazLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu