Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bezpečnostné VIDEO odhalilo nechutnosť kuriéra donášky jedla: Majiteľ reštaurácie zostal zhrozený

(Zdroj: YouTube/KTLA5)

KALIFORNIA - Mnoho ľudí využíva službu donášky jedla domov, či už z dôvodu ušetrenia času alebo pohodlnosti. Jeden zákazník to však oľutoval po tom, čo mu vodič kalifornského Grubhubu údajne zjedol jedlo. Jeho nehanebné správanie je zachytené na videu, ktoré sa stalo virálnym. K prípadu sa vyjadrila aj spoločnosť, ktorá muža zamestnávala.

Dovozca jedla z americkej spoločnosti Grubhub údajne skonzumoval pokrm, ktorý bol určený pre zákazníka. Martin Luzanilla, šéf reštaurácie Mexihana’s Hibachi Grill v Long Beach, odkiaľ si zákazník objednal jedlo, uviedol, že kuriér si na ňom začal pochutnávať na parkovisku jeho podniku. "Dúfam, že už nikdy nikomu nič nedoručí," povedal pre ABC 7

Luzanilla priblížil, že jeho bezpečnostné kamery zachytili neidentifikovaného zamestnanca Grubhubu vychutnávajúceho si objednávku zákazníka. "Všimol som si, že rozväzuje tašku a začal hrýzť jedlo." Pobúrený Martin šiel konfrontovať dovozcu, ktorý trval na tom, že jedlo nepatrí zákazníkovi. "Vyšiel som von a povedal som, čo to, do pekla, robíš? A on na to: ‚Ach, toto je môj obed.‘ Tak som sa mu ospravedlnil," uviedol ďalej. 

Keď si však podozrievavý majiteľ reštaurácie opäť prezrel bezpečnostné zábery, vyšlo najavo, že kuriér klamal. Vidno na nich totiž, ako dovozca odtrhol plastovú etiketu a rozhrýzol vrecko zubami, aby sa pustil do porcie pre zákazníka, uviedla KTLA 5. Reštaurácia kontaktovala zákazníka, ktorému mala byť objednávka určená, aby ju neprebral. Žiaľ, v tej chvíli už bolo neskoro. Zlodej už objednávku doručil a dokonca ju prebalil, čím zakryl všetky stopy po svojom kulinárskom zločine. 

Keď sa incident prevalil na verejnosti, Grubhub pozastavila činnosť vodiča. Hovorca firmy uviedol, že prevažná väčšina objednávok je dokončená bez incidentov alebo sťažností. Luzanilla ale upozornil, že celý incident mohol mať vplyv aj na jeho reštauráciu. Keby totiž neboli k dispozícii zábery z bezpečnostnej kamery, zákazník by mohol vinu za zbabranú objednávku pripísať reštaurácii, nie službe, ktorá ju doviezla. 

Viac o téme: ReštauráciaJedloKuriérDonáškaGrubhub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu