Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nové NAHRÁVKY odhaľujú desivé rozhovory medzi známym sériovým vrahom a jeho otcom: Nabehne vám husia koža!

(Zdroj: X/jordanbpeterson)

NEW YORK - Dokonca aj desaťročia po svojej smrti Jeffrey Dahmer, ktorý dostal prezývku "Monštrum z Milwaukee", neprestáva fascinovať a provokovať predstavivosť verejnosti. V doposiaľ neodhalenej páske rozhovoru sa sériový vrah rozpráva s otcom, ktorý predstavil desivé skutočnosti.

Dahmer počas vražedného ošiaľu, ktorý trval od roku 1978 až do jeho zatknutia v roku 1991, zavraždil sedemnásť mužov a chlapcov. Povaha jeho zločinov bola taká šokujúca, že spomienka pretrvala dodnes. Svoje obete znásilnil a rozštvrtil, pričom jedna z nich mala len štrnásť rokov, a tiež sa dopustil nekrofílie a kanibalizmu. 

Po zadržaní našla polícia v Dahmerovom dome fotografie dokaličených tiel, ako aj odrezanú hlavu v chladničke. Je pochopiteľné, prečo tento prípad stále priťahuje pozornosť, dokonca aj po tom, čo vraha v roku 1994 zabil spoluväzeň.

Nová relácia na Fox Nation s názvom "My Son Jeffrey: The Dahmer Family Tapes" skúma novo zverejnené telefonické rozhovory medzi vrahom a jeho otcom Lionelom Dahmerom. Nahrávky podľa jedného účastníka šou zachytávajú otca hľadajúceho odpovede, hoci sám Lionel priznáva, že mal vo svojej mladosti zvláštne myšlienky.

V traileri možno počuť, ako sa v jednej z nahrávok Lionel opýtal Jeffreyho: "Aká bola úplne prvá fantázia, o ktorej si si myslel, že je zvláštna alebo znepokojujúca?" Následne dodal, že aj on sa ako dieťa stretával s podobnými myšlienkami. "Si ako ja, Jeff," povedal. 

Štvordielna séria tvrdí, že ponúka nový pohľad na jeden z najznámejších zločinov na svete a obsahuje domáce videá Dahmerovcov i zvukové pásky a rozhovory s ďalšími osobami spojenými s prípadom. Ďalšie rozhovory zahŕňajú Dahmerovho kamaráta zo strednej školy, členov orgánov činných v trestnom konaní v Milwaukee a dokonca aj muža, ktorý prežil útok vraha, Ronalda Flowersa. Prezident Fox Nation Jason Klarman v tlačovej správe o šou uviedol: "Prípad Jeffreyho Dahmera uchvacuje verejnosť už viac ako tri desaťročia a teraz vďaka exkluzívnym páskam vydaným po prvý raz budú diváci počuť Dahmera a získajú prehľad o jeho vzťahu s otcom." 

Viac o téme: VraždaSériový vrahJeffrey Dahmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu