Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vedci skúmali údajných mimozemšťanov v Mexiku: Súdny lekár šokoval... boli živí a ona tehotná!

(Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO - Vedci v Mexiku vydali stanovisko týkajúce sa údajných mimozemšťanov, ktorí boli minulý týždeň predstavení tamojšiemu kongresu. Po kontroverznom výskume uviedli, že jeden z nich bol nažive.

Okolo údajných mimozemšťanov, ktorých predstavil kongresu v Mexiku novinár a ufológ Jaime Maussan, sa objavilo veľa kontroverzií a celý príbeh sa stal jednou z najzvláštnejších udalostí roka. Maussan bol obvinený z používania mumifikovaných bytostí, ktoré sa zrejme našli v Peru a stali sa súčasťou premysleného podvodu. 

Informácia o mimozemských bytostiach, ktorí údajne žili na našej planéte pred tisíc rokmi, naštartovala fantáziu užívateľov sociálnych sietí. Okrem toho ich však skúmali vedci, ktorí nakoniec dospeli k záveru, že záhadné postavy sú obyčajné kostry a majú v sebe aj vajcia, informuje denník Independent. Dostali mená Clara a Mauricio a analyzovali ich v laboratóriu na klinike Noor v Mexiku. Vedúci výskumu a bývalý súdny lekár námorníctva Jose de Jesus Zalce Benitez priblížil, že okrem toho, že ide o kostry, sú to aj úplne organické bytosti. Poprel, že by boli súčasťou podvodu a dokonca povedal, že Clara bola "nažive, neporušená, biologická a v štádiu tehotenstva"

Podobne ako samozvané mimozemské telá, aj výskum bol zahalený kontroverziou a skepticizmom a zatiaľ ho oficiálne nikto vedecky neoveril. David Spergel z NASA sa zaujíma, prečo neboli zverejnené žiadne zistenia. "Ak máte niečo zvláštne, dajte svetovej vedeckej komunite k dispozícii vzorky a uvidíme, čo tam je," povedal. Benitez vo svojom prejave na tlačovej konferencii doplnil: "Stojíme pred paradigmou opisu nového druhu alebo príležitosťou akceptovať, že došlo ku kontaktu s inými bytosťami, neľudskými, ktoré boli v minulosti priťahované a poznačené rôznymi kultúrami po celom svete." 

Viac o téme: MimozemšťaniaMexikoUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu