Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mexiko na nohách: Výskumníci ukázali údajných mimozemšťanov starých 1000 rokov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO - Vládni predstavitelia v Mexiku si prehliadli exponáty označené ako mimozemské mŕtvoly, pretože niektorí ľudia tvrdia, že sú dôkazmi mimozemského života. Podľa odborníka sú tieto exempláre staré tisíc rokov a nemajú ľudský pôvod.

K mexickému novinárovi a výskumníkovi UFO Jaime Maussanovi, ktorý sa už desaťročia zaoberá tematikou mimozemšťanov, sa pripojili vedci, keď v rakve predstavili niečo, čo vyzeralo ako telá neľudských tvorov, informuje USA Today. Dvoch malých mumifikovaných "mimozemšťanov" údajne našli v baniach v peruánskom Cuscu. Uhlíkové datovanie údajne určilo, že majú tisíc rokov.

Maussan pod prísahou povedal, že tvory nie sú súčasťou pozemskej evolúcie a že takmer tretina ich DNA je neznáma. Tridsať percent ich genetického materiálu má patriť inému druhu. Bytosti sú humanoidi, ale na rukách a nohách majú len tri prsty so silnými, ale ľahkými kosťami. Nemajú zuby a zdá sa, že majú stereoskopické videnie podobné vtáčím očiam. Ich krky sú zasúvateľné a sedia v strede širokej hlavy.

Mexiko na nohách: Výskumníci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa expertov sa telách bytostí nachádzali vajíčka s embryami, uvádza El Pais. Obsahujú tiež ložiská kadmia a osmia - vzácnych kovov, ktoré sa používajú v batériách, telekomunikáciách a satelitoch. Ich odtlačky prstov sa líšia od ľudských; majú vodorovné čiary, nie zaoblené. "Nevieme, či sú to mimozemšťania alebo nie, ale boli inteligentní a žili s nami. Mali by prepísať históriu," uzavrel Maussan. 

Viac o téme: MimozemšťaniaMexikoUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu