Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dvojnásobná matka upozorňuje: Plavky tejto farby deťom nikdy nekupujte!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TEXAS - Mamička sa na Instagrame podelila o dôležitú radu, ktorá poslúži najmä rodičom. Ak plánujete svojim ratolestiam kupovať plavky, dbajte na ich farbu. Žena na základe videa demonštrovala, ktorým farbám sa z bezpečnostných dôvodov radšej vyhnúť.

Je známe, že plavky určitých farieb môžu byť vo vode menej viditeľné. Jess Carpenterová sa to rozhodla predviesť, keď zverejnila na Instagrame video, v ktorom jej syn a dcéra skočili do bazéna, no s jedným veľkým rozdielom. Kým chlapec má oblečené neónovo oranžové plavky, dievča je v modrých plavkách. Keď chlapec skočil do bazéna, jeho šortky bolo vidieť, aj keď dosiahol dno bazéna, takže ho v prípade núdze možno ľahko spozorovať. Na druhej strane dievča úplne splynulo s dnom bazéna, len čo skočilo. 

"Nakrútila som to, aby som ukázala, ako dobre plávajú a potom som si pri pozeraní videa všimla rozdiel. Syna bolo oveľa ľahšie zbadať, bez ohľadu na horší uhol záberu. Oranžová a červená sú skvelé farby na plavky práve z tohto dôvodu," uviedla Carpenterová. 

Viditeľnosť farieb sa líši v závislosti od toho, kde plávate. Neónovo ružové a neónovo oranžové kostýmy sú dobrou voľbou pre bazény, jazerá a moria, tmavé farby sú zase viditeľné v bazénoch so svetlými dlaždicami, zatiaľ čo v jazerách a moriach si ich možno pomýliť s kameňmi, lístím a špinou.

Viac o téme: DovolenkaDetiPlavky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu