Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Blondínka pobúrila plavkami, v ktorých išla do vodného parku: To už si nemusela obliecť vôbec nič!

(Zdroj: TikTok/kstram83)

WASHINGTON - Istá Američanka zverejnila video z bazéna neznámeho vodného parku. Zdalo sa jej, že plavky, ktoré mala na sebe oblečené jedna zo návštevníčok, sú pre park, kam chodia rodiny s deťmi, nevhodné. Čo myslíte, išli by ste takto medzi ľudí?

Kim Stramová zverejnila video z návštevy vodného parku s poznámkou: "Nemyslím si, že je vhodné toto nosiť, keď sú okolo nej deti, ale vyzerá skvele!" Naráža pritom na ženu v jednodielnych plavkách v preplnenom bazéne. 

@kstram83 Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!🙌🏾 #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo ♬ gford._ gets no maidens - $avøry-$adisticpai

Video má viac ako 17 miliónov zhliadnutí a viac ako 43-tisíc komentárov. Väčšina užívateľov ženu s vykrojenými plavkami obhajuje. "Deti to nezaujíma ani to nesexualizujú, dôležité je to, čo ich učíme," myslí si jedna osoba. Ďalšia podotkla, že deti si takéto veci nevšímajú. "Vadí to len ženám, lebo sa boja, že takéto ženy pozorujú ich manželia." 

Viac o téme: BazénPlavkyVodný park
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu