Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chlapi sú hotoví z najsexi vodičky nákladných áut: A keby ste vedeli, koľko zarába... šesťciferná suma!

(Zdroj: TikTok/the_salty_pinup)

PERTH - Najsexi vodička nákladných áut na svete odhalila svoj šialený šesťciferný plat, ktorý jej umožnil žiť lepší život. Napriek tomu, že je jej práca náročná, všetko kompenzujú celé týždne voľna. O tajomstvá zo svojho pracovného života sa delí na TikToku, kde si získala množstvo fanúšikov.

Ashlea z Perthu využila sociálne siete na to, aby odhalila svoj rušný život vo vzdialenej západnej Austrálii. Pracuje v baniach Pilbara ako vodička sklápacieho kamióna štrnásť dní a ďalšie dva týždne si užíva voľno. Vstáva o štvrtej ráno na dvanásťhodinové hektické zmeny v úmorných horúčavách. Tvrdá práca sa však vyplatila, pretože zarába 120 000 dolárov (vyše 106 000 eur) ročne za prácu, ktorú vykonáva len šesť mesiacov v roku. Otvorene tvrdí, že svoj život miluje.

@the_salty_pinup Reply to @sammy__cameron Just a girl trying to live her best life 👷🏼‍♀️✈️🌴💲#perth #fifo #mining #womeninuniform #womeninmining #fifolife ♬ original sound - Ashlea

Vo svojom videu na TikToku atraktívna blondínka vysvetlila, že robí na dve zmeny, takže má každý mesiac dva týždne voľno. Má tak čas na rôzne voľnočasové aktivity. "Stále chodím na akcie, stále žúrujem, stále cestujem, stále jem vonku, robím všetko, čo mám rada." Zdôraznila aj niekoľko ďalších faktorov, ktoré jej umožnili žiť vysnívaný život. "Po prvé, nemám deti, chvalabohu. Po druhé, som slobodná, takže sa nemusím báť o žiadneho partnera. Tiež nemám žiadne dlhy, takže vlastním vlastné auto. Predala som svoj investičný majetok, takže môj bankový účet momentálne vyzerá celkom dobre," vysvetlila.

@the_salty_pinup Licensed Dump Truck Operator either way.... 😏😂🛻🍑#fifo #perth #rnr #fyp #CapCut ♬ original sound - ITZTSB

Ashlea podľa svojich slov začínala ako praktikantka, zarábala 36,50 dolára (32 eur) za hodinu. Po prvých troch mesiacoch práce v baniach sa jej hodinová mzda zvýšila na 43,50 dolára (39 eur). "Počas prvého roka ako vodička kamióna som za polročnú prácu dostala približne 94 000 až 95 000 dolárov. Keby som zostala na tomto mieste ako skúsená vodička kamióna, myslím, že by som dostala asi 46,50 dolára za hodinu." 

Po ukončení prvého roka zmenila zamestnávateľa a jej nová hodinová sadzba sa zvýšila na 51,50 dolára (46 eur). "Zmluvná spoločnosť, s ktorou som, mi každý mesiac vypláca bonus a každý mesiac, keď u nej zostanem, mi zaplatí 2000 dolárov." 

@the_salty_pinup Reply to @brittanyroseellery we talk APPROXIMATES after a long day at work 😴😅 MONEY $$$ 🥰🤫 #fifo #mining #womeninunifom #perth ♬ Big Energy - Latto

Vďaka svojej nezvyčajnej práci si Austrálčanka získala množstvo fanúšikov. Niektorí ju dokonca označujú za najsexi vodičku nákladných áut na svete. Priznala však, že nie vždy sa jej tak darilo. Pred prácou v baniach nemala žiadne pracovné skúsenosti. Chvíľu pracovala ako upratovačka, potom ako čašníčka v bare a tiež pomáhala v kuchyni. 

@the_salty_pinup BRB crying 🤣☠️ I mean..they are speaking FACTS hahaha ! que Regina George 'why are you so obsessed with me" #mining #womeninmining #fifo #selfmade #CapCut #greenscreenvideo ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Aj keď pracuje v drsných podmienkach a nie vždy je to jednoduché, povedala, že mať dva týždne voľna každý mesiac robí túto prácu obohacujúcou. "Mojím hlavným dôvodom, prečo som chcela robiť v tomto odvetví, bolo to, že milujem cestovanie a každý mesiac dostanem celé dva týždne voľna," uzavrela Ashlea. 

Viac o téme: VodičkaKamionistka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu