Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi stolárka vytáča mužov svojimi VIDEAMI: Ľudí pri ich pozeraní znepokojila jedna vec

(Zdroj: TikTok/thebikinicarpenter)

LONDÝN - Stolárka prezradila, že pracuje v bikinách len preto, aby naštvala mužských kolegov. Tvrdí, že toto odvetvie je stále primárne mužské a pre ženy neprístupné. Niektorí ľudia na sociálnej sieti spochybnili to, že má naozaj takéto povolanie. Iných zas znepokojil nedostatok bezpečného vybavenia pri práci.

Remeselníčka, ktorá je na TikToku známa ako The Bikini Carpenter, si získala takmer 40 000 fanúšikov. Pravidelne zverejňuje videá, v ktorých pracuje s ťažkými strojmi oblečená len v bikinách a bez bezpečnostného vybavenia. Všetko to vraj robí preto, aby naštvala mužov pracujúcich v rovnakej oblasti. 

@thebikinicarpenter

Sawing brass in a bikini to piss off the old male carpenters on here 😂

♬ original sound - thebikinicarpenter

"Týmto starým mizogýnskym tesárom sa toto video nebude páčiť," okomentovala jedno zo svojich videí. Obdarená blondínka svojím obsahom zároveň upozorňuje na to, že stolárčina je stále vnímaná skôr ako mužská práca, ktorá nie je pre ženy vhodná. Napovedá o tom aj niekoľko mizogýnnych komentárov. 

Niektorí ľudia stolárku obvinili z toho, že predstiera, že takto pracuje, napriek tomu, že žena vlastní svoj vlastný obchod s drevenými výrobkami. "Teraz sa snažím prísť na to, či je skutočne tesárka, alebo či jej priateľ dovolil urobiť videá so svojimi vecami," napísal jeden z komentujúcich. "Dajte tomu dievčaťu pilník na nechty," uviedol ďalší. 

Viac o téme: RemeselníkStolár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu