Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi právnička sveta zmenila profesiu: Keď ľudia zbadali jej FOTO... prosím, obslúž ma!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRAZÍLIA - Príťažlivá Denise Rochaová z Brazílie vymenila súdnu sieň za prácu v kaviarni a veľmi rada teraz pózuje na Instagrame v odvážnych outfitoch. Väčšina jej fanúšikov si želá iba jedno - patriť medzi šťastlivcov, ktorým prinesie kávu. Z jej najnovšieho príspevku sú úplne hotoví.

Denise úspešne pózuje na Instagrame v úlohe čašníčky. Mnohí jej priaznivci dostali chuť na kávu len preto, lebo ju pripravuje "najrozpálenejšia právnička na svete". Jej najnovší príspevok im doslova vyrazil dych. Blonďavá kráska v skromnej spodnej bielizni odetá v zástere pózuje na pohovke v kaviarni s topánkami na vysokých podpätkoch a so šálkou v ruke sa provokatívne pýta: "Dáte si šálku kávy?" 

Rochaová vyzerá vďaka dokonalému mejkapu a žiarivému rúžu očarujúco. Odkedy zdieľala túto snímku, dalo jej lajk viac ako 24 000 užívateľov, ktorí jej skladajú komplimenty. "Láska, pijem s tebou kávu každý deň," napísal jeden z nich. "Dve veci, ktoré milujem: teba a kávu," uviedol ďalší. Tridsaťdeväťročná blondínka podľa vlastných slov dúfa, že sa stane najsledovanejšou Brazílčankou na OnlyFans. 

Najsexi právnička sveta zmenila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: KávaPrávničkaDenise Rocha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu