Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Do salónu krásy zavítal jeleň

BRATISLAVA - Do mestského kaderníctva v pennsylvánskom Quakertown vtrhol v utorok neobvyklý návštevník - dezorientovaný jeleň.

Keďže sa správal v salóne krásy agresívne, jeden zo zákazníkov sa ho podujal spacifikovať. Muž sa totiž obával, že by jeleň mohol napadnúť jeho 11-ročného syna.

"Som otec. Nedovolím, aby sa čokoľvek stalo mojim deťom," uviedol Randy Goepfert. V salóne boli tri kaderníčky a zopár rodičov s deťmi. Goepfert práve platil za nový účes svojho syna Tylera. V tom sa sklo na vstupných dverách roztrieštilo a dnu vtrhol jeleň.

"Rútil sa priamo na môjho syna, tak som ho zrazil k zemi," povedal Goepfert. Muž uchopil jeleňa za krk a z celej sily doňho sotil. Zviera stratilo rovnováhu a spadlo. Goepfert vzápätí na jeleňa vyskočil a začal ho škrtiť, zviera však 102-kilového muža bez väčších problémov odhodilo.

Goepfertovi sa nakoniec podarilo nahnať jeleňa do zadnej miestnosti a zabarikádovať dvere stoličkami. Tu ho držal v zajatí až kým neprišla polícia, ktorá zviera zneškodnila uspávacou strelou.

Jeleň však svoj mestský výlet neprežil. Skončil so zlomenou čeľusťou a zraneným krkom. V dôsledku týchto zranení ho museli utratiť. Lesník Glen Campbell povedal, že zviera bolo veľmi vyplašené a dezorientované. "Keď sa vydesia, snažia sa len utiecť," uviedol Campbell.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu