Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčina si vychutnávala svoju rannú kávu, keď... pozrite, čo si v nej našla!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PORTLAND - Pena na káve dokáže vykúzliť rôzne tvary a vzory, ktoré vytvárajú asociácie so zvieratami, ľudskými tvárami, postavami alebo vecami. Podobný jav si všimla na šálke svojej rannej kávy Amber Porterová. Pohotovo ho zdokumentovala a zverejnila na sociálnej sieti, kde u užívateľov vyvolala množstvo reakcií.

Keď si Amber z amerického Oregonu pripravovala svoju obľúbenú kávu so spareným mliekom, všimla si, že z okraja jej hrnčeka na ňu vykúka sova. Po niekoľkominútovom pozorovaní obrazca sa začal tvar meniť na tuleňa. Keď však poslala fotku kamarátom, väčšina z nich sa jednoznačne zhodla v tom, že ide o sovu. 

 

She was left... owling with laugher at her find ☕️🦉

Posted by Metro on Wednesday, April 26, 2023

Po tom, ako sa s ňou Porterová pochválila na sociálnej sieti, začalo na ňu reagovať množstvo užívateľov. "Áno, určite vyzerá ako sova," uviedla Tracy Rushová. Ďalšia užívateľka ale namiesto sovy videla leňochoda s dlhým krkom. 

Nech už si každý myslí čokoľvek, táto sova sa pripája k radu zvierat a známych tvárí, ktoré si ľudia všimli na tých najnezvyčajnejších miestach po celom svete. Za posledný rok to bol napríklad Elvis v kečupe, Shakespeare v žiarovke, zosnulá kráľovná Alžbeta II. v oblaku či Shrek v zmrzline a karí.

Viac o téme: SovaKáva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu