Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Keď mala dievčina 13, vyzerala na 30: Neuveríte, koľko rokov má teraz, ľudia pri pohľade na ňu žasnú

(Zdroj: TikTok/jessicaiswet3)

WILLOWBROOK - Žena z kanadskej provincie Britská Kolumbia, ktorá už v trinástich vyzerala, akokeby bola v strednom veku, zverejnila na TikToku vtipné zábery. Tie dokazujú, že ako tínedžerka pôsobila oveľa staršie. Dôvodom bolo oblečenie, ktoré nosila a ktoré jej pridávali roky naviac. Dnes zas ľudia na internete tvrdia, že vyzerá na svoj vek podstatne mladšie.

Jessica Wetzsteinová už ako 13-ročná pôsobila ako 30-ročná žena. Mohli za to jej outfity, kvôli ktorým vyzerala staršie ako jej rovesníčky. Na TikToku sa najnovšie podelila so zábermi, z ktorých sú užívatelia v nemom úžase. Video sa začína tým, že ukáže fotografiu so starším mužom na motorke. "Ľudia si vždy myslia, že toto je fotka mojich rodičov a nie mňa. Mala som vtedy štrnásť," uviedla Wetzsteinová. 

Na ďalšej snímke stojí v červených bikinách pri svojich dvoch kamarátoch, ktorí vyzerajú oveľa mladšie ako ona. "Ja mám na tejto fotke 15 a oni 16 a toto je fotka, pri ktorej všetci hovoria: ‚Ach môj bože, to je jasný príklad toho, ako pôsobíš staršie v porovnaní s nimi.‘"

Video získalo viac ako 370 000 pozitívnych reakcií. "Určite to robí tenké obočie a tmavo namaľované oči, že vyzeráte ako zloduch z 90. rokov," uviedol jeden z komentujúcich. "Aj ja som v štrnástich rokoch milovala ceruzkové sukne, voľné topy a balerínky, prečo sme sa obliekali ako 46-ročné?" zamýšľa sa ďalšia užívateľka. Mnohí užívatelia TikToku súhlasili s tým, že dnes 27-ročná Jessica vyzerá mladšie ako v ranom tínedžerskom veku. "Skvelá vec je, že budete navždy vyzerať na tridsať," zavtipkovala jedna osoba, zatiaľ čo niekto iný skonštatoval, že Wetzsteinová jednoducho starne opačne.

Viac o téme: StarnutieElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu