Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ľudia na Google Stret View narazili na hrozivé FOTO tínedžera na ulici: Toto by ma fakt vydesilo!

(Zdroj: TikTok/heathy_piip)

ILUKA - Pri používaní nástroja Street View v Google Maps môžete naraziť na osoby vykonávajúce rôzne činnosti. Kým niektorí napríklad vyhadzujú smeti, iní sa usmievajú priamo na kamery či ukážu holý zadok. Tento mladík však prišiel s niečím oveľa originálnejším. Pred garážou svojho domu predstieral, že je mŕtvy.

V Google Street View možno natrafiť na naozaj čokoľvek - od architektúry miest, ktoré ste doposiaľ nenavštívili, až po ľudí, ktorí boli v čase zaznamenávania na ulici. Niektorí ľudia využívajú túto jedinečnú príležitosť na to, aby si vystrelili z ostatných. 

Príkladom je Austrálčan Heath Slater z pobrežného mesta Iluka v Novom Južnom Walese, ktorý sa na príchod auta Google máp poriadne pripravil. Vybehol na príjazdovú cestu, padol na zem tvárou dolu a predstieral, že je mŕtvy. Auto, ktoré natáčalo zábery pre funkciu Street View, potom prešlo okolo a zachytilo mladíka v jeho "mŕtvej" póze. 

@heathy_piip I’ll update if i make it on streetview 🤞🏼#foryoupage #australia #streetview ♬ original sound - jamari

Google Street View zobrazuje interaktívne panorámy spájaním obrázkov, pričom väčšina fotografií sa vykonáva autom. Heath všetko zinscenoval vlani v novembri. Video s názvom"Predstieranie smrti pred autom Google máp" dosiahlo už viac ako 61 miliónov zhliadnutí, mnohí tento originálny žart ocenili. "Toto je príbeh hodný zmienky v historických knihách. Legendárne," napísal jeden ohromený užívateľ. Iný priznal, že by sa veľmi zľakol, keby takýto záber našiel na mape. 

Viac o téme: Google Street ViewGoogle Maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu