Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík si na Vianoce objednal pizzu: Z toho, čo mu doručili, sa vám bude chcieť...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Pizza s vianočnou tematikou obletela internet a zaujala množstvo ľudí. Väčšina sa ale zhodla na tom, že nič ohavnejšie ešte nevideli. Súčasťou pizze je totiž napríklad ružičkový kel, jablková omáčka či yorkshirský puding. Jeden z komentujúcich zažartoval, že táto pizza je oficiálnym vyhlásením vojny proti Taliansku.

Pizzu možno v súčasnosti pripraviť s kadečím. Kým niektoré kombinácie vyvolávajú kontroverzné debaty, iné môžu pôsobiť vyslovene nechutne. Príkladom je pizza s vianočnou tematikou, ktorú si objednal istý užívateľ Redditu. Súčasťou jeho populárneho príspevku je fotka pizze s rozmočeným yorkshirským pudingom, morčacími plátkami a ružičkovým kelom. "Včera večer som sa opil a objednal si pizzu s vianočnou tematikou... Ružičkový kel, yorkshirský puding, šunka, jablková omáčka a šťava z mäsa," píše. 

Čoskoro nasledovali stovky komentárov od ľudí, ktorých príspevok znechutil. "Už nikdy nechcem počuť nič negatívne o ananáse na pizzi," uvádza sa v jednom. "Čistá špina, dopustili sa nevýslovného priestupku," napísala ďalšia osoba. 

Autor príspevku neskôr priblížil, ako sa cítil po zjedení zvláštnej pizze. "Som stále nažive, po pizzi som si dal rezance zo shin ramen a pár pohárikov Baileys. Cítim sa celkom normálne, myslím, že vitamíny z jablkovej omáčky naozaj pomohli." Taktiež doplnil, že pizzu si objednal z Franca Manca a bola súčasťou ich vianočného menu. 

Viac o téme: Pizza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu