Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Turista kvôli priateľke ilegálne prekročil hranice viacerých štátov: A ona? Neuveríte, čo urobila

(Zdroj: Facebook/Miles Le-vesconte Routledge)

LONDÝN - Britský turista povedal, že ilegálne prekročil viaceré hranice, aby navštívil svoju priateľku. Počas jeho nebezpečnej cesty ho však zastihla nemilá správa - jeho polovička sa s ním rozišla. Mladík je aj napriek tomu známy tým, že odišiel do Afganistanu, kde ho zajali členovia Talibanu.

Možno ste už počuli o Milesovi Routledgeovi. Je to chlapík, ktorý sa po prevzatí Afganistanu do rúk Talibanu vybral do tejto nebezpečnej krajiny a skončil v zajatí členov teroristickej skupiny. Ukrýval sa v kryte OSN a nakoniec bol evakuovaný z kábulského letiska. 

Bývalý študent priznal, že po pobyte v Afganistane sa chcel vydať do vojnou zmietanej Ukrajiny. Nedávno sa podelil s nepríjemnou novinkou. Počas svojej poslednej cesty dostal zlé správy - rozišla sa s ním priateľka, keď ilegálne prekračoval viaceré hranice, aby sa s ňou stretol. 

"Moja priateľka sa so mnou rozišla, potrebujem pár dní, ľudia. Najhoršie na tom bolo, že na tomto desaťdňovom výlete som ilegálne prekročil viacero hraníc, aby som ju videl a aby ma nemusela prísť navštíviť ona. Zlomil som si pri tom členok. Bude to dlhá noc." 

Hoci Miles povedal, že potrebuje pár dní, na druhý deň bol späť na sociálnych sieťach a tvrdil, že už nie je naštvaný, aj keď ho celá situácia otrávila. Neskôr uviedol, že jeho novým plánom je začať sa venovať posilňovaniu, aby sa s ním ženy nerozchádzali. Okrem toho sa chystá na ďalší výlet, tentokrát na najnebezpečnejší ostrov sveta.

Viac o téme: RozchodAfganistanTalibanMiles Routledge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu