Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ruska sa chváli svojimi mega prsiami: Vďaka nim je podľa BMI obézna! Sú od Boha a zadarmo

(Zdroj: TikTok/littlesleepypasha)

MOSKVA - Ruská fitness influencerka ukázala, ako vyzerá 85 kilogramov na jej tele. Pri pohľade na ňu je jasné, že veľkú časť svojej hmotnosti nosí v prsiach. Podľa BMI indexu je klasifikovaná ako obézna, hoci v skutočnosti pôsobí fit. O podobnú zaujímavosť sa podelila aj istá OnlyFans modelka, ktorej zadok váži viac ako desať kilogramov.

Dvadsaťtriročná Paša Pozdniakova uviedla, že pre krásu neexistuje žiadny váhový limit. Následne predviedla svoje veľké prsia, ktoré tvoria veľkú časť jej telesnej hmotnosti. Influencerka, ktorá sa môže pochváliť viac ako miliónom sledovateľov na Instagrame, je vysoká 1,67 metra a váži niečo cez 85 kilogramov, kvôli čomu je podľa BMI indexu klasifikovaná ako obézna. 

Vo videu zverejnenom na TikToku vidno, ako stúpila na váhu a oblečená do ružovej súpravy ukázala  svoju štíhlu postavu a mohutný hrudník. "Takto vyzerá 85 kilogramov na mojom tele. Dúfam, že toto video niekomu pomôže cítiť sa lepšie," uviedla Pozdniakova. 

@littlesleepypasha Beauty doesn't have weight limit 🤷🏼‍♀️ IG: missparaskeva #fryp #gymlife #gymgirl #gymmotivation ♬ original sound - 7k??🫶🏻🫶🏻

Užívatelia zostali ohromení a v komentároch Rusku zasypali komplimentmi. "Áno, na každom to vyzerá inak! Vážim 95 kilogramov a poznám ľudí, ktorí vyzerajú ako ja a vážia od 80 do 120 kíl," poznamenala jedna osoba. Iní ale Pašu kritizovali a myslia si, že má prsné implantáty. "Boh mi ich dal zadarmo," vtipne zareagovala blondínka. 

Táto správa prichádza po tom, čo známa osobnosť Lola Masonová uviedla (29), že jej veľký zadok teraz predstavuje takmer štvrtinu jej telesnej hmotnosti. Masonová, tiež známa ako MamaPlugs, tvrdí, že je teraz podľa BMI indexu klasifikovaná ako obézna. Iba jej zadok váži 16 kilogramov. Modelka OnlyFans uviedla, že jej aktuálna telesná hmotnosť je 74 kg, no odmieta sa kvôli tomu cítiť zle, pretože tvrdí, že viac ako 12 kilogramov nadváhy pochádza z tuku, ktorý si dala vstreknúť do chrbta.

Viac o téme: Prsia InfluencerkaPasha Pozdniakova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu