Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tieto fotky sú pikantnejšie, ako je dovolené u polície: Zamestnankyňa dostala padáka

Policajtku suspendovali za sexi fotky.
Policajtku suspendovali za sexi fotky. (Zdroj: Instagram/inkedbarbie.official)

LONDÝN - Táto britská policajtka bola na Scotland Yard príliš sexi! Sam Helena bola ešte pred pár dňami policajtkou Metropolitnej polície. Bola však suspendovaná, pretože si vytvorila účet OnlyFans pod názvom "Officer Naughty".

Už na jej instagramovom profile je množstvo fotiek, na ktorých ju vidno polonahú a v príťažlivých pózach. Ale tým, že sa teraz prezentuje aj na platenom portáli OnlyFans podstatne menej oblečená, pohár trpezlivosti pretiekol.

archívne video

ŠKANDÁL na markizáckom Let's dance: Kollárovu sexicu z limuzíny VYHODILI Z PRENOSU... Opäť mala V SEBE! (Zdroj: Instagram D.K.)

Podľa policajného hovorcu ich nadriadení narazili na profil OnlyFans, kde sa môžu používatelia zaregistrovať za peniaze, aby mohli vidieť ich príspevky. Suspendovanie nasledovalo minulý týždeň, ako informoval britský bulvárny denník The Sun.

Helena dostala varovanie už pred dvoma rokmi: V októbri 2020 nahrala na TikTok video, na ktorom pózovala v policajnej uniforme – a ukázala piercing v jazyku. Problémom bolo, že britskí policajti nesmú nosiť piercing v službe ani v uniforme. V tom čase dostala od svojich nadriadených prvé varovanie.

Prípad teraz rozpútal malú debatu o oddelení súkromného a pracovného života v Anglicku. Ale nie je to také jednoduché: Bývalý policajt pre The Sun vysvetlil: "Všetci máme právo na súkromný život, ale keď sa stanete policajtom, zaviažete sa dodržiavať kódex správania."

Uvádza sa v ňom: „Budem sa správať v službe aj mimo nej spôsobom, ktorý nepoškodí policajný zbor a neohrozí dôveru verejnosti v políciu.“ A presne toto správanie zistili dôstojníci u „Officer Naughty“.

Teraz môže čeliť disciplinárnemu konaniu. Policajné riaditeľstvo pre profesijné štandardy v súčasnosti incident vyšetruje.

Viac o téme: PolicajtkaSuspendovanieSexi OnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu