Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Návštevníci akvaparku sa cítili ako cereálie v mlieku: VIDEO TOTO musíte vidieť!

Preplnený aquapark v Číne
Preplnený aquapark v Číne (Zdroj: Youtube SCMP)

Daqing - Návštevníci vodného zábavného parku v čínskom meste Daqing, v provincii Heilongjiang na severovýchode Číny, zažili najhorší víkend v histórii návštevnosti parku.

Na virálnom videu zverejnenom na youtube South China Morning Post, ktoré sa šíri internetom, môžete vidieť stovky návštevníkov zábavného parku, ako sa snažia uniknúť pred horúčavami a to tak, že vyplnili každý milimeter voľnej vodnej plochy v bazéne. Vo vode plávali doslova ako také cereálie, v Amerike známe ako „Fruit Loops“ plávajúce v mlieku.

Video zachytil jeden z návštevníkov, keď sa snažil užiť si s rodinou voľný víkend v spomínanom akvaparku. Podľa jedného zo zamestnancov to nie je nezvyčajné. Počas celého leta, ale najmä počas víkendov a sviatkov, mávajú problém s veľkým množstvom návštevníkov.

Ľudia na sociálnych sieťach majú však na video iný názor a nemyslia si, že je vtipné či upokojujúce. Práve naopak, miestnych návštevníkov im prišlo ľúto. Iní poukázali na nebezpečenstvo ohrozenia života v takomto dave ľudí. Kritizovali taktiež vedenie akvaparku za to, že nehľadia na obmedzenia počtu ľudí, ani že ich vôbec ich nezaujíma, koľko času si následne ľudia odstoja v rade na jednotlivé atrakcie.

Vedenie parku sa nakoniec rozhodlo na popud miestnych orgánov obmedziť počet návštevníkov, posilniť opatrenia na zamedzenie šírenia kovidu a odporučiť návštevníkom, aby sa vyhli najviac frekventovaným návštevným hodinám.

Viac o téme: LetoČínaAquapark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu