Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Pes svojimi labkami zapol sporák v kuchyni: Keď sa majitelia vrátili domov, mohlo ich poraziť

Sporák v kuchyni začal horieť, Parkville, Missouri, USA.
Sporák v kuchyni začal horieť, Parkville, Missouri, USA. (Zdroj: YouTube/FOX 10 Phoenix)

PARKVILLE - V americkom štáte Missouri sa odohrala dráma, počas ktorej sa kuchyňa rodinného domu ocitla v plameňoch. Majitelia mali izby vybavené bezpečnostnými kamerami, takže celý incident bol zachytený na videu. Po jeho vzhliadnutí všetci len neveriacky krútili hlavami.

V meste Parkville sa koncom minulého týždňa odohrala poriadna dráma. Z jedného domu začali v skorých ranných hodinách šľahať plamene. Nikto sa ale nenachádzal vo vnútri, preto spočiatku ani hasiči nevedeli, prečo vôbec začalo horieť. Vysvetlenie prišlo samo od seba, bolo si len treba pozrieť záznam z bezpečnostnej kamery. 

V čase vypuknutia požiaru sa v dome nachádzali dva psy. "V dome sme videli nové spotrebiče, ktoré sa zapnú len dotykom prsta. Tieto typy prístrojov môžu za istých okolností aktivovať aj zvieracie labky," uviedol pre Fox News veliteľ okresnej divízie požiarnej ochrany Southern Platte Chris Denney. 

Video, ktoré zverejnili miestni hasiči, najskôr zachytáva jedného psa, ako stojí na zadných nohách pri sporáku a očividne sa snaží k niečomu dostať. Po nejakej chvíli to vzdá a odíde preč. Na nasledujúcich záberoch je už vidieť dym, ktorý zapĺňa celú kuchyňu. Sporák nakoniec vzbĺkne. Denney sa vyjadril, že na panvici zostal olej, ktorý sa po zapnutí sporáku vznietil.

 

News coverage from todays fire in Riss Lake.

Posted by Southern Platte Fire Protection District on Friday, June 10, 2022

Psy sa nakoniec podarilo zachrániť, čo sa ale nedá povedať o kuchyni a obývačke v dome. Nuž, len dúfajme, že majitelia sú dobre poistení. 
 

Viac o téme: SporákPesPožiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu