Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO Kráska mala mať prvé rande s chlapom zo zoznamky: Keď si ho vygúglila, schôdzku okamžite zrušila

(Zdroj: TikTok/shainakaycardwell)

LONDÝN - Vďaka online zoznamke našlo k sebe cestu mnoho ľudí. Najmä v období pandémie koronavírusu je to prakticky jediný prostriedok vzájomnej komunikácie s cudzím človekom. Je to však aj miesto pre rôznych podivínov, ktorí si hľadajú známosť. Dokazuje to aj nasledujúci príbeh.

Shaina Kay Cardwellová sa na TikToku podelila o svoju veľmi bizarnú skúsenosť s online zoznamkou. Jej četovanie s istým mužom postúpilo už do takého levelu, že sa mali stretnúť osobne. Chcela si ho však aspoň trošku preveriť, a tak zadala jeho meno do vyhľadávača Google. Keď zbadala, aké informácie sa pri jeho mene objavili, stretnutie okamžite zrušila. 

@shainakaycardwell

better not ##comfortfood ##astrology ##cashapp13plus ##MyBrawlSuper

♬ WHY ARE PEOPLE USING MY SOUND - Aries/iivseii

Cardwellová svojich fanúšikov varovala, aby si pred akýmkoľvek stretnutím zistili nejaké informácie o svojom potenciálnom partnerovi. "Pred samotným rande som si ho chcela oťukať na internete. Bolo strašné, keď som zistila, že bol v minulosti zatknutý za únos." S mužom sa odmietla stretnúť a vyjadrila sa, že keby si ho nevygooglila, netušila by, že na rande ide s niekým, kto by mohol spáchať niečo také. 

VIDEO Dievčina (18) vykonala test vernosti: To, čo u mladíka odhalila, ju absolútne šokovalo

Video získalo na TikToku veľký ohlas. Ľudia dokonca písali v komentároch o svojich hororových zážitkoch. "Jeden chlapík ma až prosil, aby som s ním chodila, no odmietla som. Neskôr som ho našla na internete v článkoch, ako bol zatknutý za útok na pracovníka UPS vo vlastnom dome." Iná žena zas opísala príhodu, kedy sa spýtala jedného muža, čo by sa stalo, keby jeho meno napísala do vyhľadávača. "Bolo to o to zaujímavejšie, keď povedal, že by sa mi to nepáčilo. Na internete som totiž našla informáciu o tom, že bol obvinený zo sexuálneho napadnutia." Jeden komentujúci sa vyjadril celkom jasne: "Presne toto je dôvod, prečo nechodím na zoznamku."

Viac o téme: Zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu