Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nevesta pobúrila moderátorov KORONA OPATRENÍM na svadbe: Toto chce spraviť s nezaočkovanými

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - V austrálskej rozhlasovej relácii Kyle a Jackie-O sa počas telefonátu poslucháčky a nastávajúcej nevesty Heidi rozpútala zaujímavá debata o tom, ako môžu súčasné epidemické opatrenia ovplyvniť prípravu svadby. Túto rodinnú udalosť plánuje mladá žena zorganizovať v marci, pričom uviedla, že zasadací poriadok zrejme vytvorí na základe toho, kto je a nie je očkovaný.

Poslucháčka Heidi sa obrátila na moderátorov rozhlasovej relácie s otázkou či má na svojej marcovej svadbe vyčleniť špeciálny anti-vax stôl, aby boli zaočkovaní hostia spokojnejší, alebo to nemá vôbec riešiť. Moderátor Kyle Sandilands jej odpovedal, že tí, ktorí sa odmietli dať z akéhokoľvek dôvodu zaočkovať, majú na to právo a je to ich voľba. 

KORONAVÍRUS Experti odporúčajú: Pred treťou dávkou očkovania je potrebné urobiť toto

Jeho kolegyňa Jackie‘O’Hendersonová uviedla, že oddelený stôl zrejme veľmi nepomôže, ak sa budú všetci zabávať spolu a tancovať na jednom parkete. Obaja moderátori sa preto zhodli, že by bolo rozumné požiadať všetkých neočkovaných hostí, aby si pred svadbou urobili test. Heidi i tak ale zvažuje, že očkovaných a neočkovaných hostí predsa len aspoň formálne odčlení. 

Nevesta pobúrila moderátorov KORONA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Kvôli súčasným obmedzeniam v Novom Južnom Walese majú neočkovaní alebo zaočkovaní jednou dávkou povolené zúčastniť sa len malej svadby s maximálnym počtom jedenásť osôb vrátane novomanželov. "Všetci, ktorí nie sú úplne zaočkovaní a zúčastnia sa svadby, musia pri konzumácii jedla a nápojov sedieť," uvádza webová stránka vlády Nového Južného Walesu. Tancovanie je, samozrejme, dovolené.

Viac o téme: SvadbaOčkovanieVakcínaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu