Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KORONAVÍRUS VIDEO, z ktorého sú ľudia zhrození: Pozrite sa, čo spravila učiteľka študentke

(Zdroj: Facebook/Grizzy’s Hood News Exclusive)

HOUSTON - Na Facebooku sa objavilo šokujúce video nakrútené na strednej škole Mead Middle School v americkom Houstone. Zachytáva rozhorčenú učiteľku so stiahnutým rúškom, ako dramaticky komunikuje so svojou študentkou, dýcha na ňu a presviedča ju, že sa nedeje nič vážne a žiadna pandémia neexistuje.

Nemenovaná učiteľka zo štátu Texas čelí problémom odvtedy, ako sa na sociálnej sieti objavilo video zachytávajúce incident, ku ktorému došlo počas jej hodiny. Zábery pravdepodobne nakrútil jeden zo študentov, ktorému sa podarilo zachytiť rozhorčenú pedagogičku, ako s rúškom stiahnutým na brade zhlboka dýcha a vydychuje na študentku, pričom jej hovorí, že o nič nejde. 

VIDEO Učiteľka prosí študentov, aby nosili rúška: Jej dôvod vás dostane do kolien

Učiteľka antivaxerka takto reagovala po tom, ako ju dievčina požiadala, aby od nej odstúpila. "Chcete, aby som odišla z vašej hodiny?" pýta sa tínedžerka a drží v ruke ruksak. Pedagogička ju však zadržiava, trvá na tom, aby nikam nechodila a búcha rukou do lavice.

O incidente nikto nehovoril dovtedy, kým sa video neobjavilo na Facebooku. Užívatelia sú z príspevku znechutení a nahnevaní zároveň. "Odkedy je v poriadku stáť pri niekom tak blízko a dýchať na neho?" pýta sa jeden z nich. Druhý podotkol, že učiteľka má šťastie, že nebolo pri nej jeho dieťa. Miestne školské úrady informovali, že správanie učiteľky bolo neakceptovateľné. Zároveň ju suspendovali, pričom jej hrozí, že dostane vyhadzov. 

Viac o téme: UčiteľkaRúškoKoronavírusCOVID-19Antivaxer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu