Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Matku vyrušovalo v noci záhadné zvonenie zvončeka: Keď zistila, kto je vinníkom... to je gól!

(Zdroj: profimedia.sk)

BRENTWOOD - Lianne Jenningsová v poslednom čase zaznamenala, že niekto neustále zvoní na jej zvonček, no pred dverami nestál žiadny návštevník. Až domová kamera odhalila, kto je vinníkom. Keď si pozrela záznam, musela sa smiať.

Nič nie je desivejšie než to, keď vám uprostred noci zazvoní zvonček na dverách, hoci o takomto čase nikoho nečakáte. Presne to sa v ostatných dňoch viackrát stalo 35-ročnej Lianne Jenningsovej z anglického grófstva Essex. Bola z toho poriadne zmätená, pretože pred dverami nikto nestál. Keď si však nakoniec pozrela záznam z domovej kamery, musela sa smiať. Za všetko totiž mohol slimák, ktorý opakovane liezol po zvončeku. 

"Bola som v posteli, keď mi na mobil došlo upozornenie o tom, že pred hlavným vchodom do domu kamera zaznamenala nejaký pohyb. Keď som zistila, čo ho spôsobilo, strašne ma to pobavilo," hovorí Britka. Jej video, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach, zachytáva slimáka, ako pomaly vykukne z ľavého spodného rohu. Nočný režim na kamere spôsobil, že vyzerá, akoby žiaril. 

Keď zbadala dievčina na VIDEU z domovej kamery, čo spravil jej priateľ, okamžite mu dala kopačky

"Keď som to ukázala mojim kamarátom, ostali trochu vystrašení. Niektorí si dokonca mysleli, že ku mne zavítal mimozemšťan," pokračuje Jenningsová. Domovú kameru si podľa vlastných slov kúpila približne pred rokom, no nič podobné sa jej zatiaľ zachytiť nepodarilo. 

Viac o téme: SlimákZvončekDomová kamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu