Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO Cestujúci na letisku ostali v šoku: Pozreli na batožinový pás a... aha, čo sa na ňom viezlo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Zvyčajne keď čakáte na svoju batožinu po prílete na letisku, máte obavy, či sa práve tá vaša náhodou niekde nestratila. Určite nečakáte, že váš kufor cestuje spolu so zásielkou surového mäsa. Lebo presne to sa stalo na jednom americkom letisku.

Agentúra pre bezpečnosť dopravy (TSA) tento týždeň na svojom Instagrame zverejnila šokujúce video, ktoré zachytáva, ako sa na batožinovom páse na neznámom letisku "vezie" surová hydina. Je ešte sčasti zmrznutá a má tvar škatule, takže je možné, že z nejakej počas prevozu vypadla. "Neopúšťajte svoje cestovné balenie. Mäso by malo byť starostlivo zabalené, na jeho chladenie je možné použiť ľad alebo suchý ľad," píše sa okrem iného v humorne ladenom príspevku. 

Mnohí užívatelia vyjadrili znechutenie nad tým, že by ich batožina bola uložená na rovnakom páse ako mäso. Ďalší zas stále nevedia pochopiť, čo sa vlastne stalo. "Môj mozog ešte stále spracováva, čo sam práve videl," píše jedna osoba. Iní sa zaujímali o to, aké pravidlá vlastne platia pri leteckej preprave surového mäsa či iných potravín. 

Dievčina uviazla po dovolenke v Chorvátsku: Po príchode na letisko zistila, že spravila strašnú chybu

Pracovníci TSA neskôr informovali, že mäso podľa všetkého vypadlo z chladiaceho zariadenia. "Jeho majiteľ zrejme nepredpokladal, že veko sa počas prevozu otvorí. Očividne ho dobre nezaistil," doplnili. 

Viac o téme: LetiskoMäso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu