Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Matka z práce kontrolovala svoje dieťa na monitore: Totálny horor, zachránila ho pred smrťou!

(Zdroj: Youtube/KLH43)

ŠANGHAJ - Matka novorodenca zdieľala na sociálnej sieti video zachytené domácou kamerou, ktorá ho monitoruje. Zverejnením záberov chcela poukázať na možné riziká, ktoré hrozia deťom v spánku a upozorniť rodičov, aby zostávali ostražití aj v čase, keď ich dieťa spí.

Mamička mala v práci na počítači prepojený záznam z bezpečnostnej kamery, ktorá snímala jej spiaceho syna, keď ju náhle vyrušil jeho plač. Pohľad na obrazovku ju veľmi vydesil, pretože bábätko si v spánku prehodilo cez tvár prikrývku a nemohlo dýchať. Paradoxné je, že vedľa neho spal jeho otec, ktorý si vôbec nič nevšimol. Matka mu preto okamžite zatelefonovala, aby ho zobudila a upozornila na to, čo sa deje. Zábery ešte zachytávajú otcovu ruku, ako z tváre dieťatka odhŕňa prikrývku.

Video pochádzajúce z čínskeho Šanghaja vyvolalo množstvo reakcií užívateľov. "Láska matky je úžasná, kontroluje svoje dieťa, aj keď má prácu," zhodli sa viacerí Iní naložili otcovi, ktorý pokojne spal a nevšimol si, že sa niečo deje. "Je to desivé. Otec je príliš nezodpovedný. Keby matka nekontrolovala ich syna, mohol sa zadusiť," napísali s tým, ako mohol spať a nepočuť plačúce dieťa. 

VIDEO Mama kontrolovala synčeka, ako spí: Keď si ale pozrela záznam z detského monitora, šla do kolien

Našli sa aj takí, ktorých zaujímalo, či je biologickým rodičom dieťaťa. "Pochybujem, že je to jeho skutočný syn," uviedla jedna osoba s tým, že z videa cítiť frustráciu matky a jej sklamanie nad celou situáciou.

Viac o téme: MonitorBábätkoDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu