Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Dievčine v karanténe došli cigarety: Neuveríte, ako si ich dokázala zaobstarať

(Zdroj: TikTok/depthsofflavour)

LONDÝN - Žene, ktorá sa ocitla v izolácii, došli cigarety. Prišla preto s geniálnym nápadom, ako ich získať od cudzincov. Mnohí na sociálnej sieti ocenili, ako sa ľudia dokážu spojiť v prípade núdze. Iní zase poukázali na riziko možnej nákazy, ku ktorej môže dôjsť pri darovaní cigariet.

Melissa Solmazová žije nad krčmou a jedno okno v obývacej izbe sa nachádza priamo nad stolom v pivnej záhrade, kde sedia zákazníci a fajčia, zatiaľ čo popíjajú. Keď sa ocitla v izolácii kvôli možnej nákaze koronavírusom, čoskoro jej došli cigarety. Musela preto nájsť spôsob, ako získať ďalšie. Špeciálne upravila vedro a na jeho vrch pridala poznámku, aby ľudia vedeli, o čo ide. "Som v izolácii a došli mi cigarety. Prosím, môžete mi nejaké dať?" znie odkaz. Zároveň je vo vrchnáku vedra urobená diera, do ktorej môžu ľudia prepchať jednu cigaretu po druhej. Toto vedro následne spúšťa na špagáte dole z okna až k zákazníkom podniku.

@depthsofflavour

Perks of living above a pub in isolation #comedy#featurethis#featureme#prank#15svines#trending#1mincomedy#blooper#1minaudition

♬ SUNNY DAY - Matteo Rossanese

Solmazová nakrútila prvý "výlet" vedra a video z tohto dobrodružstva zverejnila na TikToku. To sa stalo absolútnym hitom, doteraz má už viac ako štyri milióny pozretí. Na užívateľov TikToku zapôsobil komunitný duch, aj keď ide o vec, ktorá neprospieva zdraviu. 

KORONAVÍRUS Nudisti porušili karanténu: Keď zistíte, z akého bizarného dôvodu!

"Pivo a cigarety spájajú ľudí zvláštnym spôsobom," myslí si jeden z komentujúcich. "Milujem, keď sa britská verejnosť spája," doplnil ďalší. Viacerí užívatelia však pokázali na riziko infekcie a vedierko nazvali "vzdušným úderom". 

Viac o téme: IzoláciaCigaretyKaranténaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu