Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

VIDEO Katastrofálne načasovanie! Pozrite sa, čo si dievčina nechala vytetovať pred začiatkom pandémie

(Zdroj: TikTok/wakaflockafloccar)

GEORGETOWN - Tetovanie, ktorým si nechala istá Američanka minulý rok skrášliť svoje telo, si počas pandémie radšej skrýva, aby nevyznelo ako poburovanie. Nápis, ktorý mohol ešte pred rokom pôsobiť na ľudí motivačne a povzbudzujúco, totiž po niekoľkých týždňoch vzhľadom na okolnosti zmenil význam.

Nápis, ktorý si nechala 4. marca 2020 vytetovať Leah Hollandová na ľavé predlaktie, pôsobil ešte minulý rok veľmi motivačne. Stojí v ňom: "Odvážne a radikálne odmietajte nosiť masku". Týmto spôsobom sa snažila povzbudiť ľudí, aby sa nebáli odhaliť svoju pravú tvár, pretože iba vtedy sa budú cítiť šťastne a spokojne. "Myslela som si, že je to skutočne poetický spôsob, ako to povedať," vysvetlila mladá žena vo svojom TikTok videu.

@wakaflockafloccar

#stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. #fyp #foryoupage #tattoo #worsttattoo #winner P.S. I’m not anti-mask I promise

♬ original sound - wakaflockafloccare

No potom prišla pandémia koronavírusu a spolu s ňou povinnosť nosenia rúšok. Motivačný výrok sa tak zrazu zmenil na provokáciu vyzývajúcu k porušovaniu preventívnych opatrení. "V zásade to vyzeralo tak, že nesúhlasím s nosením rúšok, ale nie je to tak," pokračuje Hollandová s tým, že ju veľmi znervózňovalo, ako nápis zrazu vyznel na verejnosti, a tak si ho radšej začala prekrývať. 

FOTO Tetovači prezradili, ktoré tetovania neznášajú robiť: A tieto vám nespravia nikdy!

Jej príspevok upútal pozornosť užívateľov z celého sveta. Leah dodala, že ho zverejnila preto, aby sa ľudia zasmiali, lebo jej tetovanie teraz naozaj vyznieva ako vtip. Veľa ľudí sa pobavilo najmä na načasovaní tetovania. Američanka napriek všetkému ale skonštatovala, že to neľutuje. 

Viac o téme: TetovanieRúškoKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu