Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

KORONAVÍRUS Počas karantény vzbĺkla láska: Dvojica sa zoznámila na balkóne, je to fakt pekný chlap!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Instagram/paola.agnelli80)

VERONA - Severotalianska Verona ako dejisko ikonického príbehu lásky Rómea a Júlie svoju karmu mesta zamilovaných nezaprie ani počas koronavírusovej karantény. Osudové vzťahy tu totiž môžu vzniknúť aj za krajne neobvyklých okolností.

Lásku na prvý pohľad zažili Michele D'Alpaos (38) a Paola Agnelliová (39) vo chvíli, keď spolu s ostatnými večer na balkónoch počúvali hudobnú produkciu, ktorou si Taliani pravidelne spestrujú život v izolácii, napísal server BBC. Sestra Paoly je profesionálna huslistka a jeden večer sa rozhodla zahrať na balkóne susedom pre radosť skladbu We are the Champions. Z balkóna bytu v protiľahlom bloku ju počúval aj Michele. 

Výskum odhalil, ktorých ľudí koronavírus napáda viac: Vedci vysvetlili prečo

"Vyšla som na balkón, aby som si sestru vypočula a na protiľahlej strane som uvidela Michela. Uvedomila som si, že je to brat jednej mojej kamarátky a povedala som si, že je to vážne pekný chlap," uviedla novodobá Júlia.

KORONAVÍRUS Počas karantény vzbĺkla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/paola.agnelli80)

Keď sa vystúpenie skončilo, dostala od mladíka správu na Instagrame. Písal v nej, že by teraz mohol napísať román Láska v časoch koronavírusu. "No a potom sme si písali skoro do rána. Zistili sme, že máme veľa spoločného a že by to mohol byť solídny základ pre vzťah," doplnila Agnelliová.

Viac o téme: LáskaTalianskoVeronaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu