Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

KORONAVÍRUS Kráska (26) trávi karanténu v hoteli, aj tak sa sťažuje: Ľudí vytočila do nepríčetna

Jessica uviazla v karanténe Zobraziť galériu (3)
Jessica uviazla v karanténe (Zdroj: Instagram/jesspinili)

PERTH - Mladá austrálska influencerka sa snaží obhájiť pred ľuďmi, ktorí ju kritizujú za karanténny pobyt. Keď sa vrátila z Bali, spolu s ďalšími cestujúcimi musela ísť do karantény vo vyhradenom hoteli. Sťažovala sa na nedostatok čerstvého vzduchu a iné veci, kvôli čomu ju teraz ľudia nazývajú rozmaznanou princeznou.

FOTO KORONAVÍRUS Blondínka (29) šokovala internet: Keď uvidíte, aké má plavky, bude vám z nej zle

Dvadsaťšesťročná Jessica Piniliová sa nedávno vrátila z Bali a v rámci karanténnych opatrení sa musela na dva týždne nasťahovať do luxusného hotela Duxton v meste Perth. Už krátko nato sa začala sťažovať. Vraj ju tam uväznili a obmedzujú jej ľudské práva. Dievčine vadilo aj to, že nemá šancu dostať sa na čerstvý vzduch. "Je to horšie, ako byť väzňom. Väzni aspoň môžu ísť na čerstvý vzduch," napísala v jednom z príspevkov na Instagrame. 

KORONAVÍRUS Kráska (26) trávi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/jesspinili)

Nasledujúce ráno zostala brunetka poriadne zaskočená, keď si čítala komentáre užívateľov. Mnohí ju kritizovali za jej nevďačnosť nazvali ju rozmaznaným faganom či princeznou. "Bolo to od nich škaredé. Niekto tvrdil, že som sebecká, keď chcem čerstvý vzduch. Ďalšia osoba podotkla, že by som mala myslieť na obeť holokaustu Annu Frankovú, ktorá to mala oveľa horšie," prezradila Jessica s tým, že komentáre ju skutočne ranili. "Ľudia si na mne ventilujú svoje obavy, stres a smútok, možno prišli o prácu. Je to pre mňa nešťastné, snažím sa pochopiť ich strach." Influencerka kritikom odkazuje, že sú obyčajní klávesnicoví bojovníci a že s hotelom nemá nijaký problém. 

KORONAVÍRUS Kráska (26) trávi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/jesspinili)

Podobné sťažnosti, ako tá od Piniliovej, prišli aj od hostí iných karanténnych hotelov, ktorým chýbajú vonkajšie pohybové aktivity. Austrálske ministerstvo zdravotníctva však tvrdí, že ľuďom nezakázalo vyjsť von na vzduch, no musia mať počas toho na sebe ochranné rúška. 

Viac o téme: KaranténaKoronavírusInfluencerkaJessica Pinili
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu