Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Tínedžerka sa úplne prestala holiť: Uf, pohľad na jej mega zarastené telo asi mužov nepoteší

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

NEVADA - Fotografie devätnásťročnej Macey Duffovej sú úplne odlišné od záberov mladých žien v jej veku. Kým sa totiž väčšina z nich snaží o dokonalosť a retušuje každý svoj nedostatok, ona bez problémov zverejňuje fotky, na ktorých je zachytená vo svojej prirodzenej "kráse" a odporúča to aj ostatným ženám.

Macey si pravidelne holila podpazušie a nohy od svojich desiatich rokov, pretože to vyžadovala jej trénerka na gymnastike. Nespomína na to ale rada. "Každým ťahom žiletky po tele som cítila, že robím niečo, čo sa nestotožňuje s mojou identitou. Nenávidela som to a nechápala som, prečo to musia ženy robiť," hovorí.

FOTO Tínedžerka sa úplne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Holíte si intímne partie? O tomto zistení vedcov by ste mali vedieť!

Zlom v jej živote nastal v roku 2016, keď sa s rodinou presťahovala na Havaj. Raz na pláži uvidela ženu bez oholeného podpazušia a s chlpatými nohami, ako si spokojne užíva deň a ignoruje zvedavé pohľady okolia. Duffovú to veľmi povzbudilo, zrazu pochopila, že nie je sama a tam vonku je mnoho žien, ktoré sa vzpierajú štandardom. Síce sú pre väčšinu mužov neatraktívne, ale nie sú aspoň frustrované. Macey sa preto rozhodla, že aj ona sa prestane holiť. "Najskôr ma všetko pichalo a svrbelo, ale moje chĺpky sú teraz dlhé a mäkké a už sa cítim príjemne a vôbec mi neprekážajú." 

FOTO Tínedžerka sa úplne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Tínedžerka sa úplne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na prirodzený vzhľad dokonca nahovorila aj svoje sestry a mamu, ktoré si tiež rýchlo zvykli na pohodlie a neholia sa. Mladá Američanka zverejňuje svoje fotografie na Instagrame, aby povzbudila ženy, ktoré síce neznášajú depiláciu, ale boja sa prípadnej reakcie okolia v prípade, že by sa tiež prestali holiť. "Zdvíhanie podpazušia na verejnosti bolo spočiatku strašidelné, ale nesúhlasné reakcie si už nevšímam. Po zverejnení mojich prvých fotografií ich bolo naozaj dosť, niektoré až kruté," priznáva. Nevidí však dôvod, prečo by sa mala holiť pre potešenie niekoho iného. "Je to moje telo a ja o ňom rozhodujem," dodáva. 

Viac o téme: DepiláciaHolenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu