Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Tehotná mamička (28) išla na prehliadku: Keď zbadala bábätko na ultrazvuku, ostala v šoku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

GLASGOW - Rockový fanúšik z Veľkej Británie zažil poriadne prekvapenie od svojho nenarodeného dieťatka. Na snímke z ultrazvuku totiž ukazuje typické rockové gesto. Samotná gynekologička priznala, že niečo podobné nevidela za celých dvadsať rokov svojej kariéry.

Dvadsaťdeväťročný Tom Dowie a jeho o rok mladšia snúbenica Caitlin Welshová zo škótskeho Glasgowa boli minulý mesiac na prehliadke u gynekologičky. Caitlin bola v tom čase v 19. týždni tehotenstva. To, čo uvideli na sono snímke, ich dostalo. Ich nenarodené dieťa malo totiž vystretý ukazovák a malíček, zatiaľ čo ostatné prsty pokrčilo. 

FOTO Tehotná mamička (28)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Toto gesto je známe najmä fanúšikom rocku a zvyknú ho volať "diabolské rohy". Dvojica, ktorá už má doma dvojročnú dcérku, zostala poriadne zaskočená a rovnako aj samotná lekárka. Nič také ešte vo svojej dlhoročnej praxi nezažila.

Tehotná žena (30) bola na ultrazvuku: FOTO bábätka ju úplne dorazila, vidíte TO v hornom rohu?

Tom priznal, že je fanúšikom heavymetalovej a rockovej hudby. "Počúvam starú školu ako Slayer, Megadeth a Sylosis and Panthers," uviedol budúci otecko. Je šokovaný, no zároveň potešený, že jeho dieťa, ktoré je ešte v Caitlininom brušku, sa netají láskou k tvrdej hudbe ešte pred narodením.

Viac o téme: UltrazvukTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu