Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Školák (12) takmer skončil bez semenníkov! Kvôli nenormálnemu žartu jeho spolužiakov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Bailey Summers)

HARTLEPOOL - Obľúbený žartík dvanásťročných žiakov skončil pre Baileyho Summersa z anglického Hartlepoolu na operačnom stole. Utrápená matka malého pacienta teraz vyzýva chlapcov, aby prestali robiť hlúposti a neubližovali si. Nikomu totiž nepraje, aby prešiel takou nočnou morou ako jej syn.

Dvanásťročný Bailey sa stal obeťou bangkockého žartu, ktorý je obľúbenou zábavou britských školákov. Dochádza k nemu, keď sa nejaký chlapec postaví pred iného, spýta sa ho, aké je hlavné mesto Thajska a vzápätí mu kopne do rozkroku. Ten, kto zásah inkasuje, by mal pritom odolať bolesti a nezložiť sa.

Bailey, ktorého takto kopol spolužiak, sa síce zaťal a nedal po kopanci najavo bolesť, ale tá neustávala. Všetko preto povedal svojej mame Emmajayne, ktorá ho vzala k detskému lekárovi. Ten predpísal chlapcovi paracetamol a povedal, že by sa malo všetko upokojiť. Bolesť ale nezmizla, a tak matka vzala syna do nemocnice v Middlesbrough, kde podstúpil operačný zákrok. Podľa lekárov mal obrovské šťastie, že neprišiel o semenníky. 

Školák (12) takmer skončil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Emmajayne Summers)

"Prišli sme do nemocnice a do dvadsiatich minút bol môj syn na operačnej sále. Nestihli ani použiť poriadne anestetikum. Bolo to akútne," hovorí Emmajayne. Lekári jej vraj nedokázali pred operáciou s istotou povedať, či nebudú musieť chlapcovi odstrániť semenníky a museli ju preto požiadať, aby im podpísala súhlas.

Muža vykastroval pitbul! Detaily vhodné len pre silné žalúdky, pre TOTO si to mal zaslúžiť

Emmajayne opisuje čas v nemocnici ako nočnú moru. Bailey totiž celý čas kričal od bolesti. Chirurg jej zároveň vysvetlil, že chlapec mal zákrok absolvovať najneskôr do štyroch hodín po kopanci. Čas hral v jeho neprospech a celú situáciu to iba skomplikovalo. Bolo obrovským šťastím, že sa pacientovi podarilo zachrániť oba semenníky. Po tejto skúsenosti vyzýva matka všetkých chlapcov, aby prestali s takýmto vtipkovaním. Nikomu vraj nepraje, aby prežíval to, čo jej syn.

Viac o téme: SemenníkyKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu