Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najbizarnejšia sťažnosť tohto leta! Manželia sa šli v hotelovej izbe zblázniť, dôvod vás šokuje

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZELL AM SEE - Manželia z Mníchova sa na dovolenke v rakúskom Zell am See v hoteli sťažovali na príliš hlučné štebotanie vtákov a žiadali vrátenie peňazí. Vtáčie cvrlikanie bolo pre dvojicu dokonca tak neznesiteľné, že z miesta pobytu odišla o deň skôr, informoval o tom server oe24.at.

Kým väčšine ľudí štebotanie vtákov navodzuje skôr príjemné pocity, čo je jeden z dôvodov, prečo chodia do prírody, nemeckí manželia sa sťažovali, že preň nemôžu spať.


Čítajte aj: VIDEO Strašidený zombie slimák desí internet: Biológ vysvetli, prečo bliká


Rakúska televízia Servus TV uviedla, že vtáky mali hniezdo priamo nad hotelovou izbou, v ktorej sa manželia ubytovali. A pretože inú izbu k dispozícii nedostali, odišli z miesta predčasne.

Najbizarnejšia sťažnosť tohto leta!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nespokojný rekreant dokonca dal svoju nespokojnosť najavo v liste zaslanom zväzu rakúskeho turizmu, živnostenskému odboru príslušného okresného hajtmanstva a hotelovej asociácii. „Takáto izba by nemala byť nikdy ponúkaná,“ uviedol rozhorčený pisateľ, ktorý hotelu pohrozil, že ak mu nevráti peniaze, dostane od neho a manželky zlé hodnotenie na internetových portáloch. Regionálny šéf asociácie hotelierov Walter Veit to označil za vydieranie. Okrem toho vtáčí spev oficiálne nie je uznávaný ako obťažovanie hlukom.

Viac o téme: HotelSťažnosťVtákyŠtebotHluk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu