Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Pasažier spáchal v lietadle veľký hriech a poriadne ním znechutil ostatných cestujúcich

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SAN ANTONIO - Niektorí ľudia dokážu iným spolucestujúcim poriadne znepríjemniť život. Svoje si určite pretrpel aj pasažier, ktorý zverejnil na Instagrame fotografiu bosých nôh svojho prísediaceho. Bezohľadný muž mu ich doslova strčil pod nos a pohodlne si užíval let. K príspevku sa vyjadrili nielen užívatelia sociálnej siete, ale aj odborníčka na etiketu.

Stres z lietania či strach z turbulencií nie je často to jediné, s čím sa musíte počas letu popasovať. Spolucestujúci tvoria ďalšiu zložitú kapitolu, ktorá vám môže otráviť cestu. Najhoršie na tom je to, že pred ich nevhodným správaním nemáte kam uniknúť. Ktovie, ako zvládol svoju neľahkú situáciu pasažier, ktorý na Instagrame zverejnil fotku zachytávajúcu nohy jeho prísediaceho vyložené na jeho sedadle.

FOTO Pasažier spáchal v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/passengershaming)

Cestujúci dal takto najavo svoje rozhorčenie a poukázal na bezohľadnosť pri cestovaní. Užívatelia sociálnej siete kritizovali nielen miesto, kde skončili chodidlá, ale aj laxný prístup ich majiteľa k hygiene. "Je to nechutné. Nikto nie je povinný čuchať smrad z cudzích nôh," vyjadril sa jeden z užívateľov sociálnej siete. "Letecká spoločnosť by mala predávať na palube čisté ponožky, aby si ich navliekli všetci tí, ktorí sa potrebujú v lietadle vyzuť," navrhuje ďalší. 

Videli ste už na palube lietadle niečo nechutnejšie? Ľudia sú z tohto VIDEA zhrození

Tento prípad okomentovala aj americká odborníčka na etiketu Diane Gottsmanová. "Vaše pohodlie je pri cestovaní dôležité, ale nezabúdajte pritom na hygienu," uviedla. Vo svojej knihe "Moderná etiketa pre lepší život" ďalej odporúča, aby ste si do príručnej batožiny pribalili čisté ponožky pre prípad, ak sa potrebujete v lietadle vyzuť. "To, či sa na palube vyzujete, si radšej vždy premyslite, pretože ste v uzatvorenom priestore. Ak sa chystáte na dlhší let, vezmite si do lietadla pohodlnú domácu obuv. Nenarušíte tak pohodlie ostatných a určite je to hygienickejšie ako cestovať naboso," odporúča. 

Viac o téme: LietadloLetNohy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu