Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brunetka si objednala na internete sexi plavky: FOTO čírej pohromy, ktorú nemôže nosiť ani doma

Lydia (vpravo)
Lydia (vpravo) (Zdroj: Facebook/Lydia Ramsey)

GLUCESTER - Nakupovanie cez internet je skutočné dobrodružstvo a skúsenosťami zákazníkov sa to na sociálnych sieťach len tak hemží. Zdá sa, že najčastejším zdrojom sklamania na strane kupujúcich je rozdiel vo vnímaní veľkostí medzi výrobcom a zákazníkom. Podobne dopadla so svojimi plavkami aj Lydia Ramseyová z Anglicka.

Plavky objednané zo stránky PrettyLittleThing neurobili jej novej majiteľke Lydii Ramseyovej veľa radosti. Ich veľkosť jej totiž vôbec nesadla. "Nikdy si neobjednávajte oblečenie cez @ OficialPLT. Ich veľkosti vôbec nesedia tým skutočným," napísala pod obrázok, na ktorom pózujú jej stlačené prsia vytŕčajúce z modrých pásikov imitujúcich vrchný diel plaviek.

Lydia za kúsok (teda vlastne dva kúsky) pritom zaplatila až 45 libier (cca 50 eur), čo rozhodne nie je málo, a uviedla, že pritom ide o veľkosť o dve čísla väčšiu, akú bežne nakupuje. Výrobca totiž tvrdí, že plavky sú veľkosti 16. ​

FOTO Katrina (29) si pred dovolenkou objednala sexi plavky: Keď rozbalila balík, musela sa smiať

Fotografie už zabávajú užívateľov sociálnej siete a mnoho žien podotýka, že podobnú skúsenosť majú aj ony. Väčšina z nich tvrdí, že s rozmermi oblečenia je to pri nákupe v online svete skutočne divoké.

A toto nie je prvý raz, čo sa predajca PrettyLittle Thing blysol nesprávnou veľkosťou. Na sociálnej sieti sa v minulosti objavili fotografie Niamh O'Donnellovej v čiernych priliehavých kokteilových šatách, ktoré na nej viseli ako vrece, a to napriek tomu, že si objednala veľkosť, ktorú bežne nosí. "Už len čakám, že ma navlečú na najbližší smetný kôš," okomentovala vtedy svoj obrázok.

Viac o téme: DovolenkaPlavkyNakupovanie na internete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu