Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Matka štyroch detí sa dozvedela, že ju podvádza manžel: Hrozivé VIDEO, pi a zomri!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Nigels News)

OXFORD - Tridsaťpäťročná žena sa krutým spôsobom pomstila svojmu manželovi za to, že ju opustil a nechal ju samu s ich štyrmi deťmi. Terčom útoku sa však nestal on, ale jeho akváriové rybičky. Nepekne by zrejme skončili aj ďalší domáci miláčikovia, keby páchateľku nezastavilo policajné vyšetrovanie.

Posadnutý hlas Sereny Reynoldsonovej nabitý nenávisťou voči exmanželovi sprevádza video, ktoré mu poslala ešte v januári. Po tom, ako ju podviedol a následne opustil, rozhodla sa zlikvidovať jeho akváriové rybky, ktoré miloval. "Pite a zomrite, zomrite, zomrite!" vraví počas toho, ako do akvária nalieva bielidlo. A keďže rybičky odolávajú, prilieva im ďalšiu dávku a kochá sa pohľadom na ich smrť. 

Matka štyroch detí sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Nigels News)

Reynoldsonová sa svojmu bývalému partnerovi vyhrážala aj tým, že podobne skončí i jeho had a mačka. Tým plánovala podať jed na potkany. Lenže čin Sereny nebol iba krutý, urobila zároveň aj hlúpy krok. Tým, že video poslala Johnovi, mu totiž dala do rúk dôkaz, s ktorým bežal na políciu. 

Dievčina načapala svojho priateľa na rande s inou: Prišla okamžitá pomsta

Januárový incident mal dohru na súde pred niekoľkými dňami. Tam obvinená svoje kruté správanie oľutovala. "V tom čase som pociťovala obrovskú úzkosť, konala som v afekte," vysvetľovala sudcovi. Vraj nie je žiadna bezcitná beštia, ale rozum jej zatemnila túžba po pomste. Sudca ju odsúdil na 18 týždňov väzenia s 12-mesačným odkladom. Ďalej musí pätnásť dní vykonávať verejnoprospešné práce a má doživotný zákaz chovu akváriových rybičiek. Zároveň je povinná exmanželovi nahradiť škodu vo výške 115 libier (128 eur) a zaplatiť súdne poplatky vo výške 300 libier (333 eur).

Viac o téme: Domáce zvieraOtravaPomstaTýranie zvieratNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu