Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Opitá dievčina vyzvala priateľa, aby nad jej hlavou hádzal šípky: Došlo ku katastrofe

Šípka skončila priamo v jej oku Zobraziť galériu (3)
Šípka skončila priamo v jej oku (Zdroj: Youtube/POPY VIRAL)

NEW YORK - Výzva opitej dievčiny, aby jej priateľ nad hlavou hádzal šípky, skončila katastrofou. Jedna z nich sa totiž zapichla priamo do jej oka. Nie je zrejmé, či utrpela vážne zranenie, podobné hry sú však mimoriadne nebezpečné a netreba pokúšať šťastie.

Na videu, ktoré bolo natočené v jednom z newyorských barov, vidno podguráženú dievčinu, ktorá sedí na stoličke pod terčom. Robí si srandu zo svojho priateľa a snaží sa ho vyprovokovať k tomu, aby hodil šípky. "Choď do toho, maj gule," vyzýva ho. 

VIDEO Opitá dievčina vyzvala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/POPY VIRAL)

Mladík pristal na jej hru a šípku hodil. Preletela tesne ponad hlavu jeho partnerky a zapichla sa do terča. Dievčina vstane, aby ju vybrala. A práve v momente, keď ju drží v ruke a diváci si už mohli vydýchnuť, že sa nič nestalo, preletí vzduchom ďalšia šípka, ktorá sa jej zapichne rovno do ľavého oka. Tú si okamžite vytiahla von a potom sa jej podľa všetkého zmocnila panika. Tam sa záznam končí.

VIDEO Opitá dievčina vyzvala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/POPY VIRAL)

Z videa nie je jasné, či šípka trafila očnú buľvu, alebo sa zapichla "len" do kože nad viečkom. V každom prípade išlo o mimoriadne nebezpečný druh zábavky, ktorý sa mohol skončiť vážnym zranením. 

Viac o téme: Šípky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu